daJe l’ sutra već dobivamo onih 40-ak iskadriranih sekundi za prvo polufinale ili su i to ukinuli? Izgubio sam se
Da, ali tek uveče, sve odjednom u jednoj rekapitulacijiJe l’ sutra već dobivamo onih 40-ak iskadriranih sekundi za prvo polufinale ili su i to ukinuli? Izgubio sam se
Odakle to?? Prvi put čujem.Da, ali tek uveče, sve odjednom u jednoj rekapitulaciji
We'll be sharing 30-second 'as-seen-on-TV' preview clips of each performance after the second rehearsals, starting from Wednesday 3 May. These rehearsal previews will be shared on our YouTube channel during a compilation show each evening.
Užas, dobro.Piše na sajtu. Po 30s za svaku zemlju, ali u okviru kompilacije.
Piše na sajtu. Po 30s za svaku zemlju, ali u okviru kompilacije.
MTV VMAs vibes.
Meni ovo odlično.
Što se proba tiče, baš sebi uskraćuju gledanost na Jutjubu, mogli su ti isječci da skupe dosta pregleda ali ok, možda je poštenije ovako, da ne bude baš odskakanja u pregledima, neko 100 hiljada, neko 15. Ovako svi moraju sve da pogledaju i da svako dobije jednak tretman i promociju
?Recap priznajem samo ako bude izgledao tako da je u tom jednom yt klipu svih 30 sec svakog nastupa. Jeste da će onda klip trajati ekstremno dugo, ali to je jedini način da se ebu iskupi za sve glupe odluke koje je doneo.