Offtopic

Izgleda da ima više ubijenih, sad i nova vest da je šestoro dece ubijeno u kabinetu istorije, ko zna koliko ima ubijenih i ranjenih. Strašno...

Kako nezvanično saznajemo, deca su najpre mislila da je neko bacao petarde, a prema tvrdnjama prisutnih đaka, dečak K.K. koji je pucao nikada nije imao problem ni sa kim.

Učenici kažu da je bio tih i povučen, a da je pet minuta pred kraj časa ušao i počeo da puca.
https://www.danas.rs/vesti/drustvo/pucnjava-kod-osnovne-skole-u-beogradu-ima-povredjenih/
😭

Samo ako bi moglo da se barem završi na ovome, da ne bude drugih copycat...
Deca u tom uzrastu umeju da imitiraju vršnjake 😭

Bukvalno da kažeš da niko više nije bezbedan. Ovo je strašno. Ne znam kako je dospeo do oružja ne znam da li ga je obezbeđenje pretreslo, pretpostavljam da ne jer se ne sećam da to u školama rade... Šta god da su detalji, ovo je katastrofa koja ne sme da se ponovi.

Samo ako bi moglo da se barem završi na ovome, da ne bude drugih copycat...
Deca u tom uzrastu umeju da imitiraju vršnjake 😭

Da, ovo je zapravo najstrašnija činjenica.
Šta se dešava sa ovim novim generacija u celom svetu? :(

Čitam ovo što je Miloš objavio da je on zapravo išao ubiti nastavnicu Istorije. Kao završio 3i na takmičenju iz istorije. Ko zna šta je tu bilo između njih dvoje i kako je on uopšte došao do pištolja. Nije ni važno, tragedija je da je toliko nedužnih ubijeno zbog toga što je dete psihički prosto puko pod pritiskom. Ne znam ni šta da kažem ali definitivno nam je potrebno više obezbeđenja, pretresanja, više psihijatra i psihologa u školama i svim ustanovama da bi se ovako nešto sprečilo...

Back