Teško mi je da komentarišem nešto u pozitivnom kontekstu kada mi se pesma ne sviđa, ali ok. To je to, to je on i tako se predstavlja. Samo mi je malo ironično kada se neki (generalno, ne forumaši ovde) pozivaju na nekakve raskošne vokalne sposobnosti i prilično su nedosledni, pa ovo predstavljaju kao savršenstvo univerzuma, a drugima se sudi za tonalitet, ukrase, pevanje kroz šapat i sl.
Meni je totalno nesimpatičan, za moj senzibilitet i odbojan, ali ne možemo ni za koga reći da je odvratan/na..
po mojim merilima to je svojevrstan govor mržnje čak..
Ovo sto sam video na probi mi se sad jos manje dopada. Ne svidjaju mi se kako plesaci izgledaju; previse su mi plasticni. Na NF su mi bili simpaticni.
Za mene Karija nije harizmatican, cak me nervira to njegovo ponasanje, postaje mi sve vise iritantan, plus sto mi je pesma jedna od najlosijih (mada moram priznati da mi se onaj kraj ili poslednji deo pesme malcice dopada).
Plesaci i jesu namerno stilizovani da izgledaju kitch i plasticni. Sa plasticnim osmehom treba da budu susta suprotnost nadrndanom liku iz pesme, ili alter egu Kaarija.
Evo kako izgleda proces pravljenja frizure plesačima, plus nakraju se vidi još malo kako će izgledat nastup
Ova plesačica mi je zapela za oko još na UMKu, ime joj je Etel Rohr, i izgleda da je zaručena ili je bila zaručena za Samua Habera, frontmena grupe Sunrise Avenue i voditelja ovogodišnjeg UMKa
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.