Offtopic

Jedina dobra stvar je što će barem ovaj moći momentalno u zatvor kad ga uhvate..

Sve sto bih sada rekao o predsedniku i Vladi bi verovatno rezutiralo mojim hapsenjem pa bolje da ne pisem nista.

Mene glava boli od loših vesti.. Danas sam usput i video na Tiktoku video gde devojčica koja je ranjena i operisana kači snimak gde je napisala "Kosta, jača sam". Ja ne mogu da verujem u šta smo se pretvorili. Ljudi prave lažne profile, opravdavaju UBICU, prave fan pejdževe na mrežama. Pa onda ova pucnjava u Mladenovcu. Ovo je pakao..

Pa šta je ovo više jebem mu život i pleme

Ne bi me čudilo da se sutra otvori zemlja u centru Beograda i proguta nas sve crna rupa

Ja ne mogu da zaspim.. Kako sam pročitao ubica je trenutno u Smederevu i drži TAOCE a ubijeno je više od 10 ljudi i ranjeno

Zaspao i probudio se sa glavoboljom, uzimam telefon, čitam o novim ubistvima.

Ja stvarno nemam riječi više

Ovo stvarno jebeno nije normalno. Piše da je ukupno 25 ljudi ranio.

Kako je ljudski život, barem tako ispada, tako sporedna i nebitna stvar. Živiš svoj život, imaš planove, boriš se sa sto i jednim svakodnevnim problemom, planiraš, i onda naiđe smeće koje te liši života u roku keks i nema te, to je to.

Rekao bih “Čuvajte se”, ali od ovakvog zla je nemoguće čuvati se. I ovo je previše, ali daj bože da je zadnje

Jučer u Zagrebu

1991129.jpeg

Slažem se, mi nismo bezbedni ni u rođenim domovima, a kamoli na ulici. Doživeli smo potpuni sunovrat vrednosti, potpuno pomračenje svesti, i ovo su posledice.

Ljudi se svađaju ovde po hodnicima, sad je jedna devojka izletela iz kancelarije i viče, ja ne mogu više o oružju da slušam, ja ne mogu više ovo da trpim...

Da mi je znati gde su sad litijasi da pricaju o porodicnim vrednostima i da setaju...
Nažalost, za čas bi okrenuli oni tu priču i okrivili zapadne vrednosti za pojavu ovakvog ponašanja u našem društvu.

Dva masovna ubistva koja su počinile dve mlade osobe u roku od 48 sati u jednoj maloj državi je zaista zastrašujuće. Do sada nisam ni bio svestan da je u Srbiji vatreno oružje tako lako dostupno i što je najgore, da ima mladih ljudi koji njima znaju da rukuju.

Back