Offtopic

Kao nekome tko radi u prosvjeti, meni je ovo katastrofa. Ne mogu sebi doći otkad je sve krenulo. Horor. A ministar je sve samo ne realan.
Danas sam čuo clip zvuka pucnjeva pištolja. Led u žilama. Samo je pitanje vremena kada će se dogoditi kod nas.
Ovdje smo svi zaprepašteni što se dogodilo u Beogradu i moram priznati da ne idemo na posao lako. Nije ugodno.
Cijeli Balkan treba ići na potpuni reset u svemu.

Jos jedan dokaz kolko smo mi Srbi teska govna: kad pomislim da od poslednjeg gazde stamodavca nema gore, uvek ima. Novi gazda je sad uspeo da otera ljude iz Supernove (vec ima ugovor) da nam ukljuci internet i kablovsku jer gospodin "nece da mu se busi fasada", a gospodin koristi SBB. Znaci sve gore od goreg. Majka puca i ponovo je na ivici da poludi. Ja ludim jer dani su mi bukvalno kao u zatvoru. Znaci dodje mi da skocim od Brankov most, da se utepam da me jednostavno nema vise. Kud me dovede da zivim ovde Boze mili...

TO sto vec imamo ugovor sa supernovom. A i Arene.

A sad evo ostajem bez interneta i za vreme ESCa. Znaci prelepo.

Jos jedan dokaz kolko smo mi Srbi teska govna: kad pomislim da od poslednjeg gazde stamodavca nema gore, uvek ima. Novi gazda je sad uspeo da otera ljude iz Supernove (vec ima ugovor) da nam ukljuci internet i kablovsku jer gospodin "nece da mu se busi fasada", a gospodin koristi SBB. Znaci sve gore od goreg. Majka puca i ponovo je na ivici da poludi. Ja ludim jer dani su mi bukvalno kao u zatvoru. Znaci dodje mi da skocim od Brankov most, da se utepam da me jednostavno nema vise. Kud me dovede da zivim ovde Boze mili...
Mislim da stvarno moraš malo početi biti zahvalan na malim stvarima. Vidiš šta se događa u tvojoj zemlji i po svijetu, preživjet ćeš problem s Internetom. Pričaš ko da živiš u Burkini Faso, a ne u Europi

Mislim da stvarno moraš malo početi biti zahvalan na malim stvarima. Vidiš šta se događa u tvojoj zemlji i po svijetu, preživjet ćeš problem s Internetom. Pričaš ko da živiš u Burkini Faso, a ne u Europi
Vidim. Sve mi je jasno. Oko mene ljudi koji su teska stoka i majka koja ponovo hoce da mre. I kako covek da ostane normalan posle svega?

Svi imamo problema, to je ono što nosi život sam po sebi. Ali budimo realni, ako uzmemo skorašnja dešavanja, sve to deluje i izgleda mizerno i zanemarljivo. Definitivno se treba radovati malim stvarima i nekako neutralizovati sve negativne osećaje. Ne kažu bezveze da od goreg može gore.

Slazem se da se treba radovati malim stvarima, ali takodje msm da su svakome njegovi problemi najveci.
Ali neke stvari treba ostaviti za kucu i prijatelje.

Ne kažu bezveze da od goreg može gore.
To traje otkad nam je najavljeno da moramo da se iselimo. Kad te krene, onda te bas krene.

Ova selidba mi je ubila i ono malo hajpa za ESC sto je ostalo. Da ESC nije pred nama, izdrzao bih bez interneta, ali posto nam ESC pocinje za tri dana, meni je internet itekako neophodan. Ali sad je vec sve kasno tako da mi je postalo skroz svejedno.

Umeće življenja jeste i radovati se malim stvarima i imati malo više empatije za druge...

Da svi imamo malo više empatije za svoje bližnje, svet bi bio mnogo bolje mesto za život...

Nema empatije. To smo mi Srbi. Mi smo govna. Uvek vlada ono "da komsiji crkne krava".

Angry Spongebob Squarepants GIF

Umeće življenja jeste i radovati se malim stvarima i imati malo više empatije za druge...

Da svi imamo malo više empatije za svoje bližnje, svet bi bio mnogo bolje mesto za život...
Imati vise empatije je malo overrated, mozemo razviti vestinu kognitivne empatije ali to nas ne cini nuzno boljim ljudima. Treba da nadjemo motivaciju da budemo dobri ljudi pre svega, ali to moze biti vrlo izazovan zadatak u sredini u kojoj zivimo.

Back