al Albanija 2023: Albina & Familja Kelmendi - Duje

Albanija
Vokalna harmonija je bila odlična.. Bolja nego na FiK, i moćnije zvuči... Maramičice i vatraaaaaaaa tek dolaze... 😃🙌🤭😁

Vokal je na probi bio savršen, vokalna harmonija je bila perfektna...
Mislim da će biti tu i "sitnih zanimljivosti" sa maramicama koje ćemo tek videti, možda i još ponešto..
Mogla bi dalje, ali je i dalje otvoreno..
Nadam se da si u pravu...
Ma pf je očajno, imam osjećaj da će se ugurat nekako

Maramice su krindz i odbijam da poverujem da je to ideja Baptistinih saradnika. Ali porodica je sama po sebi krindz pa ide uz njih.

Maramica, maramica, sva od bele svile,
Crkni, pukni, mene voli Miiileeee...
Maramica, maramica, pa jos nevezena,
Rodjena sam da mu budem zenaaaaaa...

OJ HA!

• Love
Reactions: Mrm
Sta god da bude jos na sceni, krindz ili ne, mislim da je finale neupitno za njih. Pokupice oni dosta glasova za prolaz. Jedino sto me zabrinjava to sto nastupaju izmedju favorizovane Austrije, tj. Po-Po-Po i lepe Litvanije, tj. tutoooo tuto.

Sve te zadnje 4 pjesme idu u finale u paketu, sve nakon San Marina će izgledat top xD

Maramica, maramica, sva od CRVENE svile,
Crkni, pukni, mene voli Miiileeee...
Maramica, maramica, pa jos nevezena,
Rodjena sam da mu budem zenaaaaaa...

OJ HA!
Bravo Lignjy!!! 😍🤩 Malo sam te samo korigovao, u duhu Familje...ništa strašno.. 😌
---------------------------------
Crvene maramke će biti hit, Mrm vam sada veli, a vi kako vam volja... 😌

Tražiće se crvena maramica više, Liverpul će biti preplavljen njima, tako da bolje se pripremite dok je vreme i još ima na zalihama.. 🙌

Navali narode... 😍

173234-itos365-pamuka-veceru-maramice-crvena-platnene-salvete-6-pack-18-cm-x-18-cm-meko-i-udobno-trajnih-hotel.jpg

Ja mislim da prolaze u finale. Kakvo je to esc finale bez barem jedne balkan ballad :love: Idemooo Sidooo maši maramicom :ROFLMAO:
Daj mi svoju maramu šarenu
lek je za moju dušu ranjenu
a očima garavim
gledaj me da ozdravim

Ja mislim da prolaze u finale. Kakvo je to esc finale bez barem jedne balkan ballad :love: Idemooo Sidooo maši maramicom :ROFLMAO:
Daj mi svoju maramu CRVENU
lek je za moju dušu ranjenu
a očima garavim
gledaj me da ozdravim
I tebe moram malko da korigujem, u duhu Familje, ali generalno dobijaš ne 10+, nego 11! :love:

Ako Albanija prođe top to je znak da treba da nekad pošaljemo Janu, ona sigurno više kida po dijasporskim svadbama. 😂

Back