241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Uhhh kakvu pesmetinu imam za jednu rec koja nije izvucena. Steta sto nikad nemam srece sa ovim izvlacenjima.

Kad vidim kakve su reči ostale kapiram koliko sam imao sreće haha

Slušamo FSC najverovatnije u sredu, taman da iskoristimo pauzu između ESC događaja.

Meni bi PLAVA svakako odgovarala i ne bi bilo problema.
Generalno, sa ovom mojom recju nasao sam gomilu pesama, ali nijedna me nije onako istinski odusevila. Ovu sto sam poslao mi se dopada i mislim da ce vam se vise dopasti od mene. Imam velika ocekivanja, a to je najmanje TOP 10 u finalu.

Meni bi PLAVA svakako odgovarala i ne bi bilo problema.
Generalno, sa ovom mojom recju nasao sam gomilu pesama, ali nijedna me nije onako istinski odusevila. Ovu sto sam poslao mi se dopada i mislim da ce vam se vise dopasti od mene. Imam velika ocekivanja, a to je najmanje TOP 10 u finalu.
Naravno kad bi poslao a mi slušali Mala,fatalna i plava 😁

:cautious:

Inace, Lara je jedna od retkih kojoj sam dao 12p i da je pobedila. Zaista odlicna pesma.

Nisam ulazio u ovu temu zbog cele ove situacije i sad vidim da je odgođena prezentacija pesmi. Slažem se sa time.

Muzika je dobra distrakcija ali treba nam svima malo više vremena da se sve slegne, i ako realno govoreći, nikada se neće slegnuti niti će biti svejedno. Ali treba nastaviti dalje..

Last edited:
Moja reč mi se nije dopala, ali bih rekao da je bilo i težih izbora. Jedva čekam pesme sutra.
Isto, prvo sam mislio da je preteška, na kraju sam 3 imao u vidu, sve dobre a drugačije jedna od druge. A sa ovih par neizvučenih riječi baš ne znam kako bih se snašao

Pratim. Sto se mene tice, idealan termin 👏

Dobro jutro svima, došlo je vreme da čujemo šta ste to izabrali za 241. FSC. Pohvale svima, zaista ste bili kreativni i super ste se snašli u pronalaženju pesama za zadate reči. Predstavljanje izvođača će biti abecedeno, a kasnije ćete saznati i redosled nastupa u polufinalima. Krećemo uskoro!

kLPOLmO.gif

Back