Sve moze samo ne Aca Lukaspredvideo sam 12 plus 12 za saru i verovatno će tako i biti u subotu
Predviđanje teško lvl pobeda Danske 2013.predvideo sam 12 plus 12 za saru i verovatno će tako i biti u subotu
Pa zato što dobijam info sa raznih strana da nastup kida.Predviđanje teško lvl pobeda Danske 2013.
Ja sam u onoj aplikaciji predictions stavio Saru, ali videćemo.
Koja crna Angellina, daj bože u top 5 u finalu PZE da bude.Angellina je ispala iz igre, vokal je bio slabiji, mislim da žiri ne može pridobiti..
Mislim da je žiri progurao Anu Stanić, koja je imala dobar vokal ali sama kompozicija je nekako, ne znam, pregazilo je vreme u ne tako dobrom kontekstu.Boris je garant bio 10. u pf.
bolji i nastup i pesma od nevene božović 2019. realnoI da, meni je ovde bilo sve odlično i na mestu. Nastup gotovo spreman za ESC. Hejteri neka nađu novi hobi.
Tek sam sad pogledao, nisam gledao kad je nastupala.I da, meni je ovde bilo sve odlično i na mestu. Nastup gotovo spreman za ESC. Hejteri neka nađu novi hobi.
A ostalih 8?Glasao 7 x za Zorju ...definitivno najbolja pesma i nastup... ceo vizuelni identitet je odličan.
Anđa...promašen nastup totalno, dobila 2 glasa od mene zbog pesme
i Konstrakta 1 glas za originalnost teksta i nastupa...to je igrokaz nije pesma.
Ostali ćao zdravo...