Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Pa moguće je da Konstrakta pobjedi ako se raziđu glasovi publike i žirija kao npr 2009.

predvideo sam 12 plus 12 za saru i verovatno će tako i biti u subotu
Predviđanje teško lvl pobeda Danske 2013. :D

Ja sam u onoj aplikaciji predictions stavio Saru, ali videćemo.

Iako mi nije najbolja pesma, meni je jedino nastup Ane Stanić imao pobednički vajb. Ponašanje, izgleda, produkcija, totalno mi ide uz zatvaranje festivala posle prskalica i konfeta.

Konstrakta mi je bila super zabavna i izgledala je top, ali pesma ne zvuči skupo, to mi je najveći problem.

Ne znam što ste otpisali Zorju svi, meni je njen nastup jedan od retkih koji mi je probudio neke emocije. Ne uključujući Bojaninog plesača i frontmena Lifta. I Kristine, samo u drugom smeru.

Konstrakta ako nije realni onda je moralni pobednik ovog polufinala. Znaci sve je bilo pod konac. Kadriranje, vokal, nastup, kostim... Eto jedino što je moglo bili bolje je da su na kraju svi zajedno podivljali na sceni 🤣

Angellina je ispala iz igre, vokal je bio slabiji, mislim da žiri ne može pridobiti..

Glasao 7 x za Zorju ...definitivno najbolja pesma i nastup... ceo vizuelni identitet je odličan.
Anđa...promašen nastup totalno, dobila 2 glasa od mene zbog pesme
i Konstrakta 1 glas za originalnost teksta i nastupa...to je igrokaz nije pesma.
Ostali ćao zdravo...

Ani Stanić najveća konkurencija Zoe Kida. Za top 10 na PZE. 🤣

• Haha
Reactions: Mrm
I da, meni je ovde bilo sve odlično i na mestu. Nastup gotovo spreman za ESC. Hejteri neka nađu novi hobi. ❤️

Tek sam sad pogledao, nisam gledao kad je nastupala.

Pa dobro je ovo stvarno. Prvi dio nastupa mi je baš super. Kasnije možda malo postane dosadnjikavo, ali sve u svemu - lijepo.

Glasao 7 x za Zorju ...definitivno najbolja pesma i nastup... ceo vizuelni identitet je odličan.
Anđa...promašen nastup totalno, dobila 2 glasa od mene zbog pesme
i Konstrakta 1 glas za originalnost teksta i nastupa...to je igrokaz nije pesma.
Ostali ćao zdravo...
A ostalih 8?

Ne 8, nego 10..

Back