rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Svi ce da nas zaborave. :(
Јбг, осетило се после оноликих наступа колико Лукин перформанс почиње да губи на значају, и ако уопште није лош и напротив, оставља јак утисак. Само се надам да неће захватити горњи део те половине

Ne verujem da će nas staviti u prvih 5 da nastupamo, METH sa ESCunited misli da ćemo biti neki 7.-8. po nastupanju

Nadam se da će nas ubaciti tu negde 10- 13., ali mislim da ćemo biti oko 7. pozicije...

Šta da kažem...
Mislio sam da nema hajpa a onda su došli rezultati i tamo nakon pete proglašene mi je srce lupalo kao da ja učestvujem. Šta mi radiš Srbijo

Elem, nastup odlično urađen ali apsolutno je problem zvuk jer se on baš slabo čuo, kao da je šaputao i mislio sam da to može da ga košta sve dok ga KONAČNO NISU PROZVALI PLATIĆETE NAM ZA OVAJ STRES!!!

Svaka čast, bravo. U finalu šta bude, baš ne očekujem ništa, kao ni sa Nevenom, pa ne mogu da se razočaram. Peto finale je tu, stvarno sjajan niz.

Ja na kapiram čemu stalna potreba da tražite zamerke. Stoji da je bio klimav vokalno, mogli smo da ubodemo bolji deo u finalu, ali smo u to isto finale otišli iz konkurentnijeg prvog pf.

Nikome neće biti nezanimljiv i ravna linija u subotu, a to kako će tvt da odreaguje pojma nemamo. Za žiri svakako imamo mizerna očekivanja.

Cirkus traje još par dana i gotovo, šteta je da propustite dobar deo u neizvesnosti baveći se kojekakvim matematikama.

Ja finale gledam opušteno jer se nisam vezao za pesmu, svakako su sve oči uprte u publiku, jer žiri može samo da nas sahrani lol

Ja finale gledam opušteno jer se nisam vezao za pesmu, svakako su sve oči uprte u publiku, jer žiri može samo da nas sahrani lol
Ja finale od 2018. uvek gledam opusteno i zapisujem bodove. Ne stresiram se oko rezultata kao kod proglasenja finalista.

Skontao sam i da smo možda suviše kritični jer smo nastup sa Beovizije već naučili napamet pa sad sve primetimo...mada činjenica je da je zvučao loše, a ni kadriranje mi se nije dopalo. Vidim da i stranci ugl komentarišu da su očekivli bolje. Najbitnije je da je prošao svakako.
Što se Maro tiče, njena pesma je bila baš ko skrojena za žiri, zato je i bila u top 10 na kraju, od publike je jako malo bodova imala. Sumnjam da Luka može računati na neku značajniju podršku žirja tako da...

Ma prošao je on ok u ovom pf, jer je prozvan pri kraju, moguće i TOP 5 kod publike. Kao što ste rekli i prošle godine ti prozvani na kraju su bili TOP 5 na televotingu.

ali sa ovim pevanjem kod žirija teški flop, msm nisam ni oćekivao neku nenormalnu podršku ali moglo je nivou konstrakte da bude.

Back