The Eurovision Powerhouse.5 u nizu imamo finala sada, Holanđani izgubili niz što je dobro.
Sada ostadosmo samo mi, Šveđani i Ukrajinci sa 5 ili više finala za redom

The Eurovision Powerhouse.5 u nizu imamo finala sada, Holanđani izgubili niz što je dobro.
i norveška5 u nizu imamo finala sada, Holanđani izgubili niz što je dobro.
Kakav smo powerhouse5 u nizu imamo finala sada, Holanđani izgubili niz što je dobro.
tako je, zaboravihi norveška
nećemo otvoriti sigurno, nije ovo pesma za to, otvoriće neka klasična brza pop pesma. samo da nas ne stave na broj dva lolObzirom da ce biti 13 mesta u prvoj polovini žreba a Finska ili Švedska MORAJU pri kraju tj. u drugoj polovini od 9-13 mesta tj. medju poslednjima pevati zasigurno, očekujem da nas stave na samom početku a možda i otvorimo finale. Medju prvih 5 izvodjača u redosledu, bićemo, na žalost.
I onda mase budu nezadovoljne, pa Faraoncina odluci u svojoj jazbini od kabineta da se Srbija povuce (ne daj Boze!)...prošao bi da imamo CG i MKD sa 40ak poena da padnu, ovako verovatno plasman tu negde.
Pa to bi bas bilo ruzno, sa #3 na # 2nećemo otvoriti sigurno, nije ovo pesma za to, otvoriće neka klasična brza pop pesma. samo da nas ne stave na broj dva lol
Mesa se taj u sve ko Dijamant margarin.Ma nema šanse da Vučka zanima ESC.
sve gejeve zanima escMa nema šanse da Vučka zanima ESC.
Hvala!Ja glasao 2x kao RoW.
Skupo je, 1 evro glas. Ali glasao ipak!