Pa bogami ostavljanjem velikog favorita za poslednje proglašenje je baš za izazivanje neizvesnosti. Seti se prošle godine i Konstrakte. Sve misliš lagano prolazi, pa uhvati prpa kad ostane jedno mesto.Pa mislim kad je ostao jos jedan da se proglasi, jasno je bilo da ce to biti Norveska. Mogli su stvarno nekog drugog da ostave za kraj, ovako se znalo.
Belgija i Island su bili tri puta zaredom prozivani poslednji.Koga kad je polufinale bilo predvidivo? Srbiju verovatno nisu hteli drugu godinu za redom. Možda je mogla Moldavija.
Pa ja nisam bio siguran, a ni ljudi oko mene. Mislili su da Malta ide dalje a i ja sam pomislio to. Ali ok, ako si ti znao onda su i svi na svetu i nikome nije bilo zanimljivo ni strepnja što je Norveška proglašena poslednjaPa nije bas Konstrakta ni vazila za velikog favorita. Bar pred ESC. Norveska je ove godine itekako vazila, veliki hajp, kupljeni pregledi, masovna promocija, mada cura je realno losa bila sinoc. Ali je i vise nego jasno bilo da Norveska ide dalje.
Da su ostavili kao zadnje tipa Srbiju, Hrvatsku, Portugal ili Svicu, e onda bi bilo neizvesno.
Ovako kad je ostalo 6 slobodnih mesta, ja sam vec bio unapred uracunao Izrael, Svedsku i Norvesku kao finaliste.
Inace da dodam, hvala Duski koja nas je postedela streberskog komentarisanja ESCa i eventualnog prenosa Decje Evrovizije.
Hmmmm...?Norveska (...) kupljeni pregledi