Lignjoslav
Ekspert
A rekla nikad vise... Rekla pa porekla, opet se opekla.
A rekla nikad vise... Rekla pa porekla, opet se opekla.
Belgija je znatno bolja od nas!Kamoli sreće, skakao bih od radosti da budemo peti opet! Ali ako ćemo realno u drugom polufinalu mi je jedino Austrija bolja od naše pesme, i ovde neka budemo (ajde kako neki kažu) 5. i dodajmo 3 ili 4 zemlje od direktnih finalista... pa postoji šansa da se uguramo u neki top 10 i eventualno na neku levu stranu tabele i to nam je max maksimuma...!
Sujeta je pukla kad je videla Loreen.A rekla nikad vise... Rekla pa porekla, opet se opekla.
Mislim da ce raditi na pesmi pa ukoliko bude bila zadovoljna kako ispadne mozda se i prijavi na PZESujeta je pukla kad je videla Loreen.
Ne mislim da hoce opet stvarno ali nije vise ni tako ozbiljno protiv.
(Za)sigurna trojkaMislim da nas nece staviti u prvih 5, tacnije nadam se da ce biti toliko fer s obzirom da nas vec drugu godinu zaredom u polufinalu stavljaju na statisticki najlosiju poziciju za prolazak. Doduse, mi smo sada toj poziciji dobrano popravili prosek (Balkanika, Konstra i sada Luka).
Mali problem je što će taj dalji rad biti pre svega u Londonu...Puna podrska Luki. Ovo iskustvo ce mu sigurno znaciti i za dalji rad.
Pa ja mislim da Balos ne bi lose prosao, cak bih mogao da zamislim neke pristojne poene od zirija, kao za Konstru prosle godine. A od publike slicno kao Luka.Hvala bogu što nam nije pobedio Baloš, pa da sad strahujemo da prođe gore od Bal*anike!
Ali od izlaska spiska....Očekivanja nemam jer mi zbog potpune nepovezanosti sa pesmom ovogodišnji ESC i nije toliko zanimljiv. Realno je 15-20 mesto, prosto se još od izlaska famoznog spiska znalo da od top10 nema ništa nažalost![]()
DaAli od izlaska spiska....Inace prosle godine kad si procitao Konstrakta - In Corpore Sano odmah si znao da ce u top 5
![]()
Ja mislim da bi. Čak bi možda bio skroz neprimetan sinoć i ispao.Pa ja mislim da Balos ne bi lose prosao, cak bih mogao da zamislim neke pristojne poene od zirija, kao za Konstru prosle godine. A od publike slicno kao Luka.
Zbog toga što je taj zvuk nama wow jer se napokon pojavio na našem NF, a Evropa to ima i sluša jedno 20 godina.Nema realnih osnova tvrdnjama da bi Baloš prošao juče loše. Što ne objasnis zbog čega to misliš?