rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Kamoli sreće, skakao bih od radosti da budemo peti opet! Ali ako ćemo realno u drugom polufinalu mi je jedino Austrija bolja od naše pesme, i ovde neka budemo (ajde kako neki kažu) 5. i dodajmo 3 ili 4 zemlje od direktnih finalista... pa postoji šansa da se uguramo u neki top 10 i eventualno na neku levu stranu tabele i to nam je max maksimuma...!
Belgija je znatno bolja od nas!

Jel ovo prvi put da se nije pripratila sa srpskim predstavnikom?

Sujeta je pukla kad je videla Loreen.

Ne mislim da hoce opet stvarno ali nije vise ni tako ozbiljno protiv.
Mislim da ce raditi na pesmi pa ukoliko bude bila zadovoljna kako ispadne mozda se i prijavi na PZE

Mislim da nas nece staviti u prvih 5, tacnije nadam se da ce biti toliko fer s obzirom da nas vec drugu godinu zaredom u polufinalu stavljaju na statisticki najlosiju poziciju za prolazak. Doduse, mi smo sada toj poziciji dobrano popravili prosek (Balkanika, Konstra i sada Luka).
(Za)sigurna trojka 🇷🇸

Drago mi je sto smo obezbedili jos jedno finale. Nisam sumnjao uopste oko prolaska ali nije bilo svejedno cekati da nas opet prozovu medju poslednjima.

Licno sam izrazito zadovoljan nastupom i svidja mi se kako je vec sjajan koncept sa PZE sada upgradeovan za ESC binu. Siguran sam da ce tonski biti bolji i sigurniji u subotu.

Nemam nikakva ocekivanja sto se finala tice. Od zirija ne ocekujem nista dobro, televoting ce nam skrojiti sudbinu. Koliko tu skupimo.......pa kad se sabere sa nekih 20ak bodova od zirija (svakako, nadam se boljem ucinku ali nisam preveliki optimista), to nam je. Videcemo sta ce matematika reci i kako ce raspodela bodova ici.

Kako god da zavrsi, meni je drago sto nas je predstavljao. Znam da je dao sve od sebe i da ce dati jos i vise u finalu. Drago mi je sto smo drugu godinu uzastopno "iskocili iz sablona", pa nekad ce upaliti za ozbiljan rezultat a nekad ne. Ali mi je draze to nego da se drzimo jednog zanra kao pijani plota i saljemo copy-paste pesme.

Puna podrska Luki. Ovo iskustvo ce mu sigurno znaciti i za dalji rad.

Očekivanja nemam jer mi zbog potpune nepovezanosti sa pesmom ovogodišnji ESC i nije toliko zanimljiv. Realno je 15-20 mesto, prosto se još od izlaska famoznog spiska znalo da od top10 nema ništa nažalost🥲

Za Lukin mentalni sklop i zbog anksioznosti koju ima, mnogo je bolje da nastupa medju prvih 5 nego poslednji. Ubilo bi ga čekanje i tek onda bi loše pevao.

Pesma je dovoljno upečatljiva i ne zaboravlja se tako brzo. Kad pesma ima onakav scenski nastup i onakvu produkciju, onda pevač ima luksuz i da slabije peva, a da opet ostane u glavi.
I mislim da našu pesmu mnogo više ceni Evropa od nas ovde, pa procenjujem da smo sinoć bili u Top 5. Kako reče Šerifović starija- " Ostali nisu nešto ove godine, a naš mali je interesantan."

Istorija pamti pobednike, ali to ne važi za Eurosong- reče Rosa Linn i zapeva SNAP.

Hvala bogu što nam nije pobedio Baloš, pa da sad strahujemo da prođe gore od Bal*anike!
Pa ja mislim da Balos ne bi lose prosao, cak bih mogao da zamislim neke pristojne poene od zirija, kao za Konstru prosle godine. A od publike slicno kao Luka.

Očekivanja nemam jer mi zbog potpune nepovezanosti sa pesmom ovogodišnji ESC i nije toliko zanimljiv. Realno je 15-20 mesto, prosto se još od izlaska famoznog spiska znalo da od top10 nema ništa nažalost🥲
Ali od izlaska spiska....🙄 Inace prosle godine kad si procitao Konstrakta - In Corpore Sano odmah si znao da ce u top 5 🙄

I ja ne mislim da bi Baloš lose prosao, bas naprotiv, ali to je za neku drugu temu. Sada sam skoncentrisan na Luki 😉

Nema realnih osnova tvrdnjama da bi Baloš prošao juče loše. Što ne objasnis zbog čega to misliš?

Back