Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Steta sto nece Goca biti tu. Ona bi kao Ana Stanic na iskustvo dala dobar paket.

Ocekujem Tijanu Dapcevic da bude dobra sutra.

Iskreno vise nisam siguran koliko zelim da se Angelina uopste vraca u buducnosti. Očigledno da nit dobro peva niti dobro igra.

Pa lepo..ali moraš da uzimaš u obzir šta bi najbolje prolazilo na escu. To prvo.
Ko bi razumeo Konstraktu ovako osim nas nekih na Balkanu. Jedino da prepeva pesmu i takmiči se na engleskom. Ali to nije moguće.
Ne bi to prošlo na escu, rubno je. Fali tu mnogo toga. Ona je išla na igrokaz i tekst. I uspela u tome. Melodija je NULA. Nije zapamtljivo. Osim da je neka ženetina prala ruke na asceni sve vreme. Strancu je to zanimljivo ali realno nebitno i ne razume. Više, manje tako je.

Baš bi voleo da jednom pošaljemo tako alternativnustvar , pa da vidimo hoće li upaliti i koliko ..... ja sam sumnjičav dosta, s razlogom.
Meni se pesma dopala lično, ali slažem se da je veliko pitanje kako bi prošla na ESC-u.

Može Anđa dosta...sad je bilo iapk treme i promašen nastup .
Sve se može kad se hoće.
Očekujem ja nju dogodine.

Pa Angelina se ne treba vraćati. Ima sasvim ok karijeru i hitiće i nek gura, ovo joj ne treba, nije ona za ESC. Ona je i u Ami g showu često masakrirala neke tuđe hitove, baš nekako lijeno pjeva.

Konstrakta bih voleo da se vrati. Ona ima tu neku pojavu, glas i harizmu da mogu da je zamislim da dobro prodje na ESC sa pravom pesmom. Ali na engleskom naravno.

Realno za Angellinu je i bilo ili-ili. Očigledno devojka nema iskustva sa scenskim nastupom i to se znalo.
Eh, da je sačuvala Budi u blizini za neko nf.

Back