Pa ljudi pobednice večeri su def.konstrakta i ana stanić. konstrakta je avangarda, a ana čist profesionalac.
zorja me je naježila, sjajan vokal i scena. lukas profi nastup, nema šta, ali za grand festival.
niko me nije razočarao, ali angellinu jeste pojela trema, iako mislim da je ovo najbolja koreografija večeri, ne računajući umetnički performans Konstrakte. mislim, devojka je u povoju, tek razvija sebe, karijeru, nastupe, i za koju godinu mogu da je vidim da nas predstavlja. i jako mi se sviđa njena promukla, duboka boja glasa. i sva je ok, hodana zemlji..
Scena je fantazija, ali je nisu svi iskoristili max koliko su mogli. mislim da će finale, kad se skupe najbolji iz oba pf, izgledati top.
biber me je kupio, prijalo je. i vokalno i vizelno.
što se tiče finalista, očekivane pesme su prošle, s tim da bih i igora poslao u finale. razvalio je vokalno.
green room je za mene standardno interesantan jer volim da gledam kako se svi druže, zezaju, navijaju.. najbolji momenat mi je kad Zorja vrisne na žu-žu.

huraganke standardno vatrene, a da ih pretplatimo da nas predstavljaju svake druge godine?
voditelji sasvim ok, samo me je kristina nervirala sa upadicama, nije dozvoljavala izvođačima da završe rečenicu.
sve u svemu lepo veče.
čekam drugo pf. i saru.