Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Zato je trebalo RTS da uskoči i pomogne da sve izgleda bar pristojno, a ne kao Žikina šarenica.

Dragana Kosjerina je uvek bila dobra. Ove godine stravicna. Ono razvlacenje cak i sa proglasenjem finalista.

Celo vodjenje programa je bilo self-indulgent da se tako izrazim. Bukvalno bez ikakvog osecaja za tempo i dinamiku.

Grin rum je uvek los ali ove godine horor. Genericna dosadna pitanja. Cak su isli i pre proglasenja pobednika da pitaju neke gluposti.

Mozda da bi uskočili treba i da izvođač uskoči sa nekom cifricom, a ovde 90% njih je jedva i stajling platilo
Ma daj, ovo je RTS-ov šou i RTS ima snimatelje... Znači mogli su da se malo pokrenu da bar kadriranje bude brže. Većina nastupa je imala režiju iz 2012.

Zato je trebalo RTS da uskoči i pomogne da sve izgleda bar pristojno, a ne kao Žikina šarenica.
Pa tacno ali stvar je u tome da ni RTS ne zna to da radi mimo klasicne TV rezije. Oni jednostavno treba da angazuju nekog Svedjanina jedne godine da rezira i da ih nauci.

To kakvu mi reziju zelimo ovde u Srbiji ne radi u sustini niko.

Ja bih od green rooma napravila zasebnu emisiju, ili neki youtube video. Malo da porade na marketingom 🤣

Najbolji deo veceri su zapravo bili samo takmicari haha Ostalo sve tesko mucenje publike.

Thea Devy imala bolju režiju od svih nastupa sinoć. Thea Devy, nebitna likuša iz Austrije. :D

Zreb live na kraju pf isto teski debilizam. Neka to snime pa okace ako hoce a neka objave na sajtu zrebanje.

Totalni antiklimaks.

Zapravo sou pati zbog Oliverine potrebe da sve bude javno i transparentno i jednako, pa onda svi moraju da dobiju jednaku minutazu u grin rumu, pa javni zreb,...

Ovo je sou ne treba da pomremo

Thea Devy imala bolju režiju od svih nastupa sinoć. Thea Devy, nebitna likuša iz Austrije. :D
Pa jer je sigurno dovela nekoga iz Austrije da joj rezira nastup.

Green room, ako već ono dvoje moraju da skakuću od jednog do drugog nakon 4 pesme, treba ograničiti na 30sec po takmičaru i dosta je... Ovooo po 3-4 minuta sa svakim ubija u pojam

Pa jer je sigurno dovela nekoga iz Austrije da joj rezira nastup.
Pa teško da je tako bilo, ali ako jeste voleo bih da znam koga je dovela da pomogne poznatijim imenima od nje lol

Mislim, sa jedne strane mogu da razumem RTS stav "koliko para toliko muzike", ali sa druge strane i ne, jer je to na kraju dana njihova emisija i ako neko već nema neku posebnu ideju trebalo bi da se potrude.

Možete da branite RTS do sutra, ono što smo juče videli je nivo 2012, osim par izuzetaka. Ako već osmišljavaju svima animacije, daj malo prodrmaj tu kameru.

Pa sigurno je tako bilo jer RTS ono onako sam ne ume.
Pa ne možeš da kažeš da je bilo sigurno ako ne znaš da je bilo. To bi najbolje ti trebalo da znaš kao pravnik. Možda je ona sama rekla hoću tako i tako i dala pare.

A ne moze se ni očekivati od "kreativnog tima" da smisli 36 dobrih nastupa, to ne umeju ni na jebenom Melodiju haha

Sto nas opet dovodi do broja pesama.

Pa ne možeš da kažeš da je bilo sigurno ako ne znaš da je bilo
Evo glavu dajem da je tako bilo ako treba neka je Choda pita haha

Melodi i za najgoru pesmu ima normalno kadriranje za 21. vek. Pričam o kadriranju konkretno, animacije i osvetljenje su meni bili ok.

Back