Ma daj, ovo je RTS-ov šou i RTS ima snimatelje... Znači mogli su da se malo pokrenu da bar kadriranje bude brže. Većina nastupa je imala režiju iz 2012.Mozda da bi uskočili treba i da izvođač uskoči sa nekom cifricom, a ovde 90% njih je jedva i stajling platilo
Pa tacno ali stvar je u tome da ni RTS ne zna to da radi mimo klasicne TV rezije. Oni jednostavno treba da angazuju nekog Svedjanina jedne godine da rezira i da ih nauci.Zato je trebalo RTS da uskoči i pomogne da sve izgleda bar pristojno, a ne kao Žikina šarenica.
Pa jer je sigurno dovela nekoga iz Austrije da joj rezira nastup.Thea Devy imala bolju režiju od svih nastupa sinoć. Thea Devy, nebitna likuša iz Austrije.![]()
Pa teško da je tako bilo, ali ako jeste voleo bih da znam koga je dovela da pomogne poznatijim imenima od nje lolPa jer je sigurno dovela nekoga iz Austrije da joj rezira nastup.
Pa sigurno je tako bilo jer RTS ono onako sam ne ume.Pa teško da je tako bilo, ali ako jeste voleo bih da znam koga je dovela da pomogne poznatijim imenima od nje lol
Pa ne možeš da kažeš da je bilo sigurno ako ne znaš da je bilo. To bi najbolje ti trebalo da znaš kao pravnik. Možda je ona sama rekla hoću tako i tako i dala pare.Pa sigurno je tako bilo jer RTS ono onako sam ne ume.
Izvor?Aca Lukas je potvrđeno kupovao teleglasove.
Evo glavu dajem da je tako bilo ako treba neka je Choda pita hahaPa ne možeš da kažeš da je bilo sigurno ako ne znaš da je bilo