A šta je to toliko lošije kod Lukine pesme i u njegovom nastupu od 16 drugih pesama, pošto vidim da mu se predvidja u najboljem slučaju 17 mesto?
Volela bih da mi neko napiše poimence 15 zemalja i šta su prednosti u odnosu na srpsku pesmu.
Kod nas je njegovo pevanje, ali zar su drugi idealni? Zar zaista mislite da ima 15 boljih. Ja ne vidim.
Kad smo kod čuvene primedbe da se ne čuje, pa da li ste nekada pričali sa pospanim čovekom? Da li je jasan i glasan ili ga jedva čujete? Nikad vas nisu probudili i rekli da mumlate. Luka je odabrao je pesmu o deprisiji,a depresiju odlikuje upravo onaj tonalitet i razgovetnost kakvu Luka ima u pesmi. Onaj ko misli da da Samo mi se spava treba da se peva punim glasom, sa osmehom na licu, naglašavanjem svakog glasa, me podseća na one koji smatraju da je na tužnim dogadjajima primereno veselje. Žiri koji ima i gram mozga, valjda gleda i da li je uverljivo preneto raspoloženje o kom se peva, ali ne uzdam se ja previše u žiri.
Ili je samo nas nekolicina čula one aplauze i ovacije u dvorani dok je Luka izvodio pesmu. Ili sam umislila da je publika , nakon Game Over, kolektivno uzviknula bitch? Zašto je teško priznati da smo zapaženi u Liverpulu i zašto mislimo da se publika koja gleda prenos razlikuje baš toliko pa za nas neće glasati niko?
Zašto više verujete kladionicama nego onima iz dvorane u Liverpulu? Zato što kladionice dobro pogadjaju pobednike?A šta je sa ostatkom tabele?. Kakav su plasman prognozirali Moldaviji prošle godine?
I kako smo došli , da ja kao Egretovac ubedjume da je Luka odličan predstavnik na ESC i to na forumu koji je pre manje od 3 meseca rekao ovo