FFM
Ekspert
E baš je divna, to je pravi zdrav stav!
E baš je divna, to je pravi zdrav stav!
Meni je iskreno zao kad vidim koliko ljudi umeju da pljuju izvodjaca, ok je da se nekome nesto ne svidi ali pljuvanje i vredjanje ostavite u kuci. Ipak su i ti pevaci ljudo i kao sto vas moze nesto da povredi, moze i njih
Ne znan, sve ćemo videti u subotu. Po meni se to neće desiti jer nije ni malo realno.I ja mislim da zna nesto vise od nas. Nije ovo dzaba napisao. Necemo valjda pored Zorje i Sare poslati Konstraktu.![]()
Ne znan, sve ćemo videti u subotu. Po meni se to neće desiti jer nije ni malo realno.
Konstrakta je odlična, ali i ja mislim da nema šanse za pobedu. Sara bi uz dobar nastup, po mom misljenju, mogla da ima najbolji plasman od ponudjenih takmicara na ESC-u. Medjutim, Zorja ima najvece sanse zbog zirija, jer ce se dati prioritet glasovnim mogucnostima, sto uopste nije uvek merilo dobrog plasmana. Svakako nemam ocekivanja da bi Zorja napravila neki dobar plasman dalje jer su takva pesme vec vidjene. Potrebno je nesto novo.Ne znan, sve ćemo videti u subotu. Po meni se to neće desiti jer nije ni malo realno.
Svaka cast na komentaru! Toliko malicioznosti i uzasnih komentara, nema potrebe za tim.Meni je iskreno zao kad vidim koliko ljudi umeju da pljuju izvodjaca, ok je da se nekome nesto ne svidi ali pljuvanje i vredjanje ostavite u kuci. Ipak su i ti pevaci ljudo i kao sto vas moze nesto da povredi, moze i njih
Sve zavisi ko će biti u žiriju. Valjalo bi da oni malo i prate utiske fanova ESC-a sirom sveta jer je bitno da se pre svega strancima svidi pesma i da mogu da glasaju za nas.Ma ne mora značiti da će žiri glasati za vokalne sposobnisti.Ja mogu zamisliti da Zorji žori ne da više od 7 bodova.
Sara ce imati brutalan nastup, ali Konstrakta je nesto drugacije sto pokrece i one glasace koji ne prate ovakva takmicenja ili nisu do sada pratili.Konstrakta je odlična, ali i ja mislim da nema šanse za pobedu. Sara bi uz dobar nastup, po mom misljenju, mogla da ima najbolji plasman od ponudjenih takmicara na ESC-u. Medjutim, Zorja ima najvece sanse zbog zirija, jer ce se dati prioritet glasovnim mogucnostima, sto uopste nije uvek merilo dobrog plasmana. Svakako nemam ocekivanja da bi Zorja napravila neki dobar plasman dalje jer su takva pesme vec vidjene. Potrebno je nesto novo.
Situacija je takva da ni Sara ni Zorja baš i ne mogu napraviti ništa posebno više od standardnog uspeha Srbije na escu.Konstrakta je odlična, ali i ja mislim da nema šanse za pobedu. Sara bi uz dobar nastup, po mom misljenju, mogla da ima najbolji plasman od ponudjenih takmicara na ESC-u. Medjutim, Zorja ima najvece sanse zbog zirija, jer ce se dati prioritet glasovnim mogucnostima, sto uopste nije uvek merilo dobrog plasmana. Svakako nemam ocekivanja da bi Zorja napravila neki dobar plasman dalje jer su takva pesme vec vidjene. Potrebno je nesto novo.