Pesma za Evroviziju 22: Polufinale i finale

Andja definitivno treba neku baladu u svom stilu ili pesmu laganijeg do srednjeg tempa.Tu ona pliva. Brza pesma nije za nju definitivno.
,,Sijam” obožavam i tako nešto bih voleo da prijavi u buducnosti. Sa ovom sezonom je završila po pitanju ESC-a. Svakako, drago mi je što je dobila šansu za finale iako je bila za debelo ispadanje.
Ali tu njenu pozitivu i osmeh obožavam! ♥️😘

Ne znan, sve ćemo videti u subotu. Po meni se to neće desiti jer nije ni malo realno.
Konstrakta je odlična, ali i ja mislim da nema šanse za pobedu. Sara bi uz dobar nastup, po mom misljenju, mogla da ima najbolji plasman od ponudjenih takmicara na ESC-u. Medjutim, Zorja ima najvece sanse zbog zirija, jer ce se dati prioritet glasovnim mogucnostima, sto uopste nije uvek merilo dobrog plasmana. Svakako nemam ocekivanja da bi Zorja napravila neki dobar plasman dalje jer su takva pesme vec vidjene. Potrebno je nesto novo.

Meni je iskreno zao kad vidim koliko ljudi umeju da pljuju izvodjaca, ok je da se nekome nesto ne svidi ali pljuvanje i vredjanje ostavite u kuci. Ipak su i ti pevaci ljudo i kao sto vas moze nesto da povredi, moze i njih
Svaka cast na komentaru! Toliko malicioznosti i uzasnih komentara, nema potrebe za tim.

Ma ne mora značiti da će žiri glasati za vokalne sposobnisti.Ja mogu zamisliti da Zorji žori ne da više od 7 bodova.
Sve zavisi ko će biti u žiriju. Valjalo bi da oni malo i prate utiske fanova ESC-a sirom sveta jer je bitno da se pre svega strancima svidi pesma i da mogu da glasaju za nas.

Konstrakta je odlična, ali i ja mislim da nema šanse za pobedu. Sara bi uz dobar nastup, po mom misljenju, mogla da ima najbolji plasman od ponudjenih takmicara na ESC-u. Medjutim, Zorja ima najvece sanse zbog zirija, jer ce se dati prioritet glasovnim mogucnostima, sto uopste nije uvek merilo dobrog plasmana. Svakako nemam ocekivanja da bi Zorja napravila neki dobar plasman dalje jer su takva pesme vec vidjene. Potrebno je nesto novo.
Sara ce imati brutalan nastup, ali Konstrakta je nesto drugacije sto pokrece i one glasace koji ne prate ovakva takmicenja ili nisu do sada pratili.

Deja Vu sa Eminom nije loša, iako je više radijska stvar.

Situacija je takva da ni Sara ni Zorja baš i ne mogu napraviti ništa posebno više od standardnog uspeha Srbije na escu.
Svaka pesma i nastup koji je prati ima svoje prednosti. Ukusi su različiti a žiri ipak malo više ceni i voklane sposobnosti.
U svakom slučaju nikad nećemo saznati kako i da li bi prošla bolje ona druga,pa koja god cura da ode na esc .... Ali će se zato obavezno reći a da je ova druga otišla bilo bi bolje....ah da to je nakandana pamet, ali koga briga.

Back