rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Sigurna sam da kiša ne pada zbog plasmana Srbije na 24.mesto i da dok mi je forumsko ime ovakvo, uvek ću braniti srpskog predstavnika bez obzira da li sam na nacionalnom izboru glasala za njega ili ne. Ove godine, čak mislim i da imam šta da branim jer 23 pesme nisu bolje od naše i da se nismo obrukali.

Još jednom, Luka nije samo pobednik PZE, nego i ovog foruma. Skoro svi ESC blogeri, od Wiwulja, Alesije, EuroVoxx, utrkivali su se ko će više da ga pohvali i do su ga do pre mesec dana većina mu je prognozirala Top 10. Još uvek se te reakcije i predvidjanja nalaze na You Tubu. Šta se u medjuvremenu desilo pa je završio na začelju, verovatno već analiziraju i postavljaju na mreže.

Nekako mi se čini, da je brod počeo da tone posle ESC Pre Partiya, a naročito nakon Londona . Da li se tad videlo da kao izvodjač ima vokalna ograničenja ( iako mislim da se emocija depresije ne prenosi punim glasom), da nema harizmu, da je pesma uživo mnogo mračna, da se u masi iole konkuretnih pesmi zaboravi, može da se analizira pa da bude nauk za sledeće izbore.

Ja mislim da je razlog za to natup u polufinalu i u finalu gde se jedva cuje u nekim delovima, sto nije bio bas slucaj na PZE-u koliko god ti delovi pesme bili saputanje ili spoken word. Ne kazem da bi i ovako bio ne znam ni ja kakav plasman zbog toga sto je mracna pesma, al je posle polufinala krenuo dosta da pada.

Ma niko ne napada Lukinu licnost i delo. Nije on nama nista skrivio, mi smo ga izabrali. To sto hipotetisemo za Filipa, bar ja, nije u kontekstu nikakvog omalovazavanja Luke.

E za ovo neka zahvali P*ri J*voviću jer je on pustio taj članak prvi i nakon toga je krenula histerija, a koliko sam skapirao, radi se o nekom klipu izvučenom od prije sto godina koji ni sam Luke nije objavio.
Pa glasala je dijaspora za Serifovicku jos onda iako su je zvali Mario.

Mislim da zaista nema veze to da li je Luka gej, strejt, šta već, sa glasanjem. Da je i isključivo srpska dijaspora glasala više od 18. mesta ne bi bili ... zašto čistokrvni Norvežani, Danci, Britanci, koji su gej, strejt i tako dalje nisu glasali za nas, šta je njih sprečilo xD

Pa sad je najlakše pljuvati kad smo prošli užas, a do juče maltne je ovde bio hvaljen na sva zvona. Doći ćemo do toga da ga treba kamenovati na aerodromu na kraju
Cuj, pa on ostaje tamo, boli ga uvo da se vraca 😂😂😂

Sto se rezultata tice, bas sam razocaran. Nisam ocekivao nzm ni ja kakav rezultat ali dno tabele nikako.
Ali ajde, prosao je u finale i zo je neki uspeh iako je zamalo ostao u pf.
Svakako bolje da je on isao na esc nego princ od Vranje.

Ali hajde sledece godine da pametno biramo jer ja i dalje mislim da je Filip imao bolji paket i nastup na PZU, dok smo za Luku glasali jer ima mogucnosti.

Mislim da zaista nema veze to da li je Luka gej, strejt, šta već, sa glasanjem. Da je i isključivo srpska dijaspora glasala više od 18. mesta ne bi bili ... zašto čistokrvni Norvežani, Danci, Britanci, koji su gej, strejt i tako dalje nisu glasali za nas, šta je njih sprečilo xD
Ne pričamo zašto oni nisu nego zašto dijaspora nije.

Pa glasala je dijaspora za Serifovicku jos onda iako su je zvali Mario.

Šerif je lezbos, to je ovde većini nebitno.

A Stankovic? I za njega se stalno pisalo da je gej pa je bio u top 10 publike

Pouka: Na PzE ubuduće birati NAJBOLJI nastup U TOM TRENUTKU, ne nastup sa najvećim potencijalom.

Zar on nije bio u onoj navodnoj vezi sa Radom tad? Pritom nije javno to nikad rekao, a ovo za Blacka je izašlo svugde. Još mu Bregović radio, mamac za te gastarbajter glasove.

Pa zar mu nije posle evrovizjije Azdeljkovic dao sertifikat da je strejt koliko su ga provlacili u toj temi i da je veza sa Radom paravan.

Pouka: Na PzE ubuduće birati NAJBOLJI nastup U TOM TRENUTKU, ne nastup sa najvećim potencijalom.
Balos je za pze bio spremniji i bolji od Luke.... pricaj ti sta hoces ali on bi se vise zagrejao za nastup na samom esc-u nego Luka

Kako da odaberemo Filipa kada je imao samo 7 bodova kod svoje publike. Zamisli sta bi tek bilo na ESC
Filipu je dobar deo glasova odgrizao Dzipsii, pa i sam Luka. Da nije bilo njih dvojice deo glasova bi završio kod Filipa pa bi imao verovarno 10 od TVT-a (Princ bi svakako imao 12 kako god okreneš).

Treba sačekati da vidimo kakva će konkurencija biti sledeće godine, da li ćemo imati još povratnika sem Filipa pa na osnovu toga da vidimo šta i kako.

Back