Ti koji su govorili su pojeli lep sendvic, nadam se da je bio ukusan. Mozda cu da otpratim Alesiu jer me je ovoliko slagala za nas plasman kao niko do sada...Kad je PzE bio mnogi su govorili da je on siguran top 10 plasman...
A, ono jedva i u polufinalu 10.
Nece on ovamo.Pa sad je najlakše pljuvati kad smo prošli užas, a do juče maltne je ovde bio hvaljen na sva zvona. Doći ćemo do toga da ga treba kamenovati na aerodromu na kraju
E za ovo neka zahvali P*ri J*voviću jer je on pustio taj članak prvi i nakon toga je krenula histerija, a koliko sam skapirao, radi se o nekom klipu izvučenom od prije sto godina koji ni sam Luke nije objavio.Razlog zašto ga dijaspora nije podržala, a sve ostale predstavnike jesu:
https://www.blic.rs/zabava/predstavnik-srbije-na-evroviziji-luke-black-ja-sam-gej/d2w4tj9
Još nešto nejasno?
Pa glasala je dijaspora za Serifovicku jos onda iako su je zvali Mario.E za ovo neka zahvali P*ri J*voviću jer je on pustio taj članak prvi i nakon toga je krenula histerija, a koliko sam skapirao, radi se o nekom klipu izvučenom od prije sto godina koji ni sam Luke nije objavio.
Cuj, pa on ostaje tamo, boli ga uvo da se vracaPa sad je najlakše pljuvati kad smo prošli užas, a do juče maltne je ovde bio hvaljen na sva zvona. Doći ćemo do toga da ga treba kamenovati na aerodromu na kraju
Ne pričamo zašto oni nisu nego zašto dijaspora nije.Mislim da zaista nema veze to da li je Luka gej, strejt, šta već, sa glasanjem. Da je i isključivo srpska dijaspora glasala više od 18. mesta ne bi bili ... zašto čistokrvni Norvežani, Danci, Britanci, koji su gej, strejt i tako dalje nisu glasali za nas, šta je njih sprečilo xD
Pa glasala je dijaspora za Serifovicku jos onda iako su je zvali Mario.
Ali hajde sledece godine da pametno biramo jer ja i dalje mislim da je Filip imao bolji paket i nastup na PZU, dok smo za Luku glasali jer ima mogucnosti.
Bukvalno u dijaspori sve cetnici i ustase.Vriska, pa dijaspora je gora po tom pitanju nego narod na Balkanu.
Balos je za pze bio spremniji i bolji od Luke.... pricaj ti sta hoces ali on bi se vise zagrejao za nastup na samom esc-u nego LukaPouka: Na PzE ubuduće birati NAJBOLJI nastup U TOM TRENUTKU, ne nastup sa najvećim potencijalom.
Pa on to i kazeBalos je za pze bio spremniji i bolji od Luke.... pricaj ti sta hoces ali on bi se vise zagrejao za nastup na samom esc-u nego Luka
Filipu je dobar deo glasova odgrizao Dzipsii, pa i sam Luka. Da nije bilo njih dvojice deo glasova bi završio kod Filipa pa bi imao verovarno 10 od TVT-a (Princ bi svakako imao 12 kako god okreneš).Kako da odaberemo Filipa kada je imao samo 7 bodova kod svoje publike. Zamisli sta bi tek bilo na ESC