Marko
Ekspert
Dima Bilan vibes, koji dođe sa 2x slabijom pjesmom i pobijediŽena sa stoput boljom pjesmom nije došla ni do finala Melfesta a sad kao osvojila ESK s ovim prosjekom. Bože kakav nonsens života
Pa jeste potcijenjena, 2011. je imala sjajnu pjesmu, nije došla do finala, 2017. isto odlična bila, nije ušla u finale.Potcenjena osoba koja dva puta pobedi na ESC i 17 puta nastupi na Melodiju. Malo joj je bilo medijske paznje lol
Peva super ali nikada nece biti zvezda jer za zvezdu je potrebna ličnost a ona to nema jer non stop nesto glumata i folira se.
Secate se reakcija ucesnika kad je pobedila Italija i sad ona. Bukvalno je prosla kao pored turskog groblja jer učesnici znaju da je zmijurina.
Kad se Måns pojavi na Melodifestivalenu, spremite seKad ce ovima opet da nameste pobedu? Verovatno 2027.
Pa onda Ukrajina opet.
Ja nešto sumnjam da Lorin ima ambicije ka nekoj belosvetskoj karijeri, ne bi do sad čekala.Meni Loreen ima odličnu diskografiju i baš je potcijenjena, ali ako sad ne iskoristi priliku da napravi karijeru onda je stvarno lijena.
Ma mi nagađamo ko će da vodi Evroviziju! Sva 4 člana grupe ABBA!Ja nešto sumnjam da Lorin ima ambicije ka nekoj belosvetskoj karijeri, ne bi do sad čekala.
Ovo je bio projekat Švedske da po svaku cenu pobedi, dostigne rekord Džonija Logana, osigura organizaciju dogodine u Švedskoj zbog jubileja, i ova je odabrana kao idealan agent za taj pohod, sa pesmom u raznim aspektima diskutabilnom, ali u najmanju ruku pristojnom pogodnom i za mase dovoljno prijemčivom da se taj projekat odradi i uspe i to je to.
Udijelimo sirotinji koju je napustila i dijaspora...Ako nam zbog toga uskraćuju poene eto neka sledeće godine glasaju jer smo od dijaspore ove godine dobili kur*inu
Što je najgore on je stvarno potencijal da oduva televote, ali ja ne volim ni na slici da ga vidim lolJa kazem da šaljemo MC Stojana a vi kako ocete!