ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Žena sa stoput boljom pjesmom nije došla ni do finala Melfesta a sad kao osvojila ESK s ovim prosjekom. Bože kakav nonsens života
Dima Bilan vibes, koji dođe sa 2x slabijom pjesmom i pobijedi

Potcenjena osoba koja dva puta pobedi na ESC i 17 puta nastupi na Melodiju. Malo joj je bilo medijske paznje lol

Peva super ali nikada nece biti zvezda jer za zvezdu je potrebna ličnost a ona to nema jer non stop nesto glumata i folira se.

Secate se reakcija ucesnika kad je pobedila Italija i sad ona. Bukvalno je prosla kao pored turskog groblja jer učesnici znaju da je zmijurina.
Pa jeste potcijenjena, 2011. je imala sjajnu pjesmu, nije došla do finala, 2017. isto odlična bila, nije ušla u finale.
Muzika koju pravi ne znam da li dođe do top liste u Švedskoj u poslednjih par godina a bolja je od Zare Larsson koju dižu u nebesa.

Ovo što se glasova žirija za Srbiju tiče, da jesmo potcijenjeni, kao i mnoge druge zemlje sa dijasporom, ali mislim da često ima neko pokriće iza tih glasova, jer nije da smo godinama bili top 5 materijal a onda nam žiri to uskratio.
Prošle godine tog pokrića nije bilo, iako je bilo skoro 100 poena, ali zaslužila je više. Ne bi to ništa promijenilo u smislu ukupnog plasmana, ali mogla je još par mjesta gore kod žirija.

Meni Loreen ima odličnu diskografiju i baš je potcijenjena, ali ako sad ne iskoristi priliku da napravi karijeru onda je stvarno lijena.
Ja nešto sumnjam da Lorin ima ambicije ka nekoj belosvetskoj karijeri, ne bi do sad čekala.
Ovo je bio projekat Švedske da po svaku cenu pobedi, dostigne rekord Džonija Logana, osigura organizaciju dogodine u Švedskoj zbog jubileja, i ova je odabrana kao idealan agent za taj pohod, sa pesmom u raznim aspektima diskutabilnom, ali u najmanju ruku pristojnom pogodnom i za mase dovoljno prijemčivom da se taj projekat odradi i uspe i to je to.

Ma doci ce ona i treći put na ESC kad joj ni ova pobeda ne donese uspeh u karijeri.

Nema nama spada od nje.

Ja nešto sumnjam da Lorin ima ambicije ka nekoj belosvetskoj karijeri, ne bi do sad čekala.
Ovo je bio projekat Švedske da po svaku cenu pobedi, dostigne rekord Džonija Logana, osigura organizaciju dogodine u Švedskoj zbog jubileja, i ova je odabrana kao idealan agent za taj pohod, sa pesmom u raznim aspektima diskutabilnom, ali u najmanju ruku pristojnom pogodnom i za mase dovoljno prijemčivom da se taj projekat odradi i uspe i to je to.
Ma mi nagađamo ko će da vodi Evroviziju! Sva 4 člana grupe ABBA!

Ako nam zbog toga uskraćuju poene eto neka sledeće godine glasaju jer smo od dijaspore ove godine dobili kur*inu
Udijelimo sirotinji koju je napustila i dijaspora...
*daju nam 200 poena*
*dijaspora se ujedini*
*250 poena publike*
BEOGRAD 2025.

Ne verujem da će se pojavljivati opet, osim ako ne misli da može da spasi karijeru sa 50 godina. U svakom slučaju, sad ima priliku, nek je iskoristi. Meni je i dalje drago zbog nje, samo mi je nefer.

Realno, da je bila sposobna, od 2012. bi već napravila neku karijeru. Jeste potencijal, ali da ne ume ili ne želi da ga iskoristi, to je već diskutabilno.

2017. da je uspela da ode sumnjam da bi pobedila, Salvador je tad toliko pokidao sa glasovima pa ni ona ne bi mogla da ga skine.

Ali da je ostao onaj nastup kao na MF, pa da razumem, stvarno neviđeno nešto. Došla sa dva astala u Liverpul. 😭

Mada, SJB pojela nastupima ove godine, reč lošu da nisam čuo o gospođi.

Back