ESC 2023 – Liverpul, Ujedinjeno Kraljevstvo: opšte, arena, grafika, scena

Svedska ima esc svesku?

nema nista od toga nista sto su pokrenuli peticiju za ukidanje zirija da je kaarija pobedio ne bi se niko buni posto je loreen pobedila odmah treba da ziri ukine
66a43481a71e5d1097d9aae0823d9b72_w200.gif

Teško da će se žiri ukinuti, pogotovo što je Švedska domaćin sledeće godine. Možda tamo 2025. :ROFLMAO:

nema od ukidanja nista treba da se promeni 40 % ziri 60 publika

Ziri ide na bar 40% sigurno ako i nize

Nema sanse da EBU ostane nem na ovoliki backlash.

Loreen definicija Pirove pobede lol bukvalno ce rasturiti ceo ovaj korumpirani sistem koji je švedskoj poklonio dve pobede plus gomilu visokih plasmana

Ziri ide na bar 40% sigurno ako i nize

Nema sanse da EBU ostane nem na ovoliki backlash.

Loreen definicija Pirove pobede lol bukvalno ce rasturiti ceo ovaj korumpirani sistem koji je švedskoj poklonio dve pobede plus gomilu visokih plasmana
slazem se da treba da smanji uticaj zirija ne treba po loreen po loreen da se ovo radi niko ne bi srao da kaarija pobedio

Nisam ni ja za skroz ukidanje zirija, ali smanjiti udeo plus promeniti kriterijume ko ulazi u ziri.

Znaci ne mogu neki novinari i blogeri i tako ta neka ekipa. Pa makar kod zirija pobedila Estonija ove godine.

I povecati broj clanova.

I uvesti kontrolu... ne može tamo neka Ukrajina i jedna Albanka u makedonskom žiriju da stave Srbiju na poslednja mesta čisto iz političkih razloga...!

Nisam ni ja za skroz ukidanje zirija, ali smanjiti udeo plus promeniti kriterijume ko ulazi u ziri.

Znaci ne mogu neki novinari i blogeri i tako ta neka ekipa. Pa makar kod zirija pobedila Estonija ove godine.

I povecati broj clanova.
Ma da ne stavljaju u ziri decu koja jedva napunila 16 godina. Mora da se zna donja granica po pitanju starosti.

Muzika je subjektivna i nikada nece svi biti zadovoljni. Prošle godine je publika masovno glasala iz sazaljenja i da je ziri dao gotovo nulu Ukrajini opet bi pobedili. Ali to je bila odluka publike i to je sto je. I tada sam rekao da može nekome da smeta ali publika je htela da pobedi Ukrajina i to je to.

Ali da ziri sabotira praktično ovako ubedljivog pobednika publike zarad vrlo prosecne pesme koja dobije nenormalnu prednost glassnjem zirija to nije normalno.

A ako bi to znacilo da bi Moldavija pobedila meni je to ok. Neka pobedi.

najbolja je ono sto ima ma melodifestivalenu kako glasa publika po starostim godinama kada se glasa
3-910-1516-2930-4445-5960-7475+

Back