Da-le-ko bi-lo.Sledeće godine nam možda stigne još jedna "država" na ESC.![]()
Ima nade za Tursku znaci, kad im se aktivra sva dijaspora zajebace i Kalusha. Stici ce glasovi s Marsa.Drugi krug 28. maja
Uz potencijalne izbore, mislim da to neće ići toliko brzo, ali ko zna više. Mene ništa ne može od vesti više da iznenadi...Sledeće godine nam možda stigne još jedna "država" na ESC.![]()
Ma kakvo kosovo nemaju oni sta da traze na ESCRTK pravi NF uskoro, tako da je to gotova stvar. Ali možemo još malo da se pretvaramo da se to nikad neće desiti.
Ma samo do osme pobede da se dođe, Irska ionako uđe u finale svake druge prestupne godine...Umesto da je EBU koristio ove namestaljke sa zirijem da nabije plasmane ovim nekim drzavama da se ne povuku oni titrali jajca Svedjanima 10 godina blam
E to kad budu umeli da naprave pesmu da pobedi na televotingu am soriMa samo do osme pobede da se dođe, Irska ionako uđe u finale svake druge prestupne godine...
Nek zovu zaru LarsonE to kad budu umeli da naprave pesmu da pobedi na televotingu am sori
Švedska: If I were sorryE to kad budu umeli da naprave pesmu da pobedi na televotingu am sori
Da ne govorimo koliko su svi svrsavali na njen nastup na mf i sad odjednom 'ne zna da peva' 'nije imala emociju' 'kutija je drvena ruzno izgledala' 'pa i nije neki nastup'.Mi u februaru: Lorin, spasi nas još jedne ukrajinske pobede
Mi sad: Lorin...![]()