241. FSC - Moja reč - vaša pesma

Čestitke Milane na pobedi i organizaciji 🥳! Pesma me nije baš kupila ali većinu foruma jeste.
Ja dobila veoma laku reč ♥️ i izbor je pao na pesmu koju sam čula samo par dana pre i uklapila se, mada sam imala i drugih opcija htela sam nešto hitično. Na kraju fino 9. mesto, hvala svima na glasovima za Diplo & Co.

Pisite Milosu za Pokahontasa xD

Slažem se sa Filhijem. Dreams je morala da vidi finale!!! Bravo Stole!

Dreams je baš bio rizičan izbor. Jasno je bilo da se to neće dopasti mnogima.
Ja sam mislio da će proći i slabije, ali na kraju je malo falilo da uđe u finale.
U svakom slučaju, bravo za Stoleta zato što je pokušao sa nečim netipičnim.

Takođe, Stoletova pesma (Dreams) je za mene ubedljivo izdominirala na ovom izdanju i ne mogu da se pomirim da ni finale makar nije mogla da vidi. 😡
Hvala, momci! 🥰

Opušteno, nikome se ne žuri. Volimo kad je chill. Mekano.

Pa i ne žurimo nigde, polako. Ionako ćete videti temu, pa većinu vremena čekati kraj prijava. :D

Tema najvrv sutra, taman da odmorimo od danasnje priredbe 😂 prijave prekosutra, taman da razmislimo da ne brzamo. Glasanje isto tako, dan kasnije dok Pokahontas sastavi svoje. 😂

Dobro, nećemo baš pretrivati toliko, ali verujem da će se uskoro pojaviti. :D

Ma čemu žurba, sreća je lepa samo dok se čeka.

Ja mu ne mogu tu ništa, ukoliko se prijavio i zna da ima dobre mogućnosti da bude izabran za organizatora, trebalo bi i da zna da uđe da barem proveri da li je možda izabran kojim slučajem, pa makar i da temu otvori kasnije u toku dana/večeri. :unsure:

Evo reći ću vam da će se tema vrteti oko slova i da nažalost ili oduševljenje (kako koga) ovoga puta nećemo slušati Doju Cat. :LOL:

Sigurno je neka anti-svedska tema. Zar je malo sto su Agnes bojkotirali sad i ovo

Evo i Liste uspešnosti, pomalo neplanirano, ali su rezultati forumaša na ovom i prethodnom izdanju bili interesantni, pa me je zanimalo kakvo je trenutno stanje.

Untitled.jpg

Back