242. FSC - Samoglasnici

U koliko sati želite početak velikog finala?

• Total voters
    22
  • Poll closed .
specijalan pozdrav za jednu osobu koja mi je ukrala pesmu sa liste
Tom Hanks Hello GIF
AViVA - Psycho

St*le🤬🤬🤬

Hvala ljudi, bar nešto lepo u zadnjih nekoliko dana. Da se ne čeka samo da javim da prepuštan organizaciju, bolje sam malo jer su mi jutros krknuli deksomen injekciju, spada mi temp, i kao kovid sam negativna, ali sam sad van sebe jer mi je majka danas dobila skori 40 temp i kovid je pozitivna. Meni je sad neverovatno da sam ja neg. ali ja vise nisam ni vazna, jer ću skrkati ovo nekako nemam pratećih bolesti. Užasno sam zabrinuta, i jedino dobro je što mi se cigarate gade i što ću možda bataliti to zlo.

Angelina mi je bila prvi pokušaj prijave, bravo etica! Prvo sam mislila da bude 12, pa je na kraju ipak bilo 10 jer mi je Evelyn bila otkriće.

Bio bi u finalu bar. 😭

Pod hitno DF organizatorima.
ma imao sam svakako jedno 10 opcija od koje bi neke sigurno bile u finalu

Možda ovako i nije loše s obzirom da ulazim u pregledanje rezultata bez pritiska

Hvala ljudi, bar nešto lepo u zadnjih nekoliko dana. Da se ne čeka samo da javim da prepuštan organizaciju, bolje sam malo jer su mi jutros krknuli deksomen injekciju, spada mi temp, i kao kovid sam negativna, ali sam sad van sebe jer mi je majka danas dobila skori 40 temp i kovid je pozitivna. Meni je sad neverovatno da sam ja neg. ali ja vise nisam ni vazna, jer ću skrkati ovo nekako nemam pratećih bolesti. Užasno sam zabrinuta, i jedino dobro je što mi se cigarate gade i što ću možda bataliti to zlo.

Angelina mi je bila prvi pokušaj prijave, bravo etica! Prvo sam mislila da bude 12, pa je na kraju ipak bilo 10 jer mi je Evelyn bila otkriće.
Želim vam brz oporavak 🫶

Drzi se sparkly, bez oporavak zelimo iz svemira.

Nekako sam intuitivno osjecao da ce Bebi biti iduci organizator, a tema ce nas slagirati jer ce biti slageri iz 50ih i 60ih godina.

Čestitke Sparkle na pobedi. Apsolutno zasluženo. Hvala svima koji su glasali za Isaka. Pesmu volim jako i zato sam je poslao i ako sam znao da sledi hejt. Ne zameram nikome ništa, sasvim je u redu da je nekome čovek dosadio.

Hvala i svima koji ste učestvovali. Upotpunjujete svaki fsc vašim pesmama i volim kad čujem različite žanrove, dosta i naučim o nekim izvođačima koje nikada pre nisam čuo.

Pokiju sam sve u privatnoj poruci rekao. Organizacija je bila na ekstremnom nivou. Nema šta. Bravo za trud i posvećenost. Podigao si FSC na veći nivo.

Petre hvala za slušamo fsc. Nastavi tako! I to je trud da se fscu drži hajp. Jako to cenim!

Stvarno je lep osecaj dati pobednickoj pesmi 12 bodova, bravo sparkle, zasluzena pobeda.

Hvala svima koji su podrzali moju Amnu!!! Volimo sto smo lagani :cool:

Ja nisam ni znao da Amna postoji. Makar otkriće izvođača i ako mi pesma legla nije

Back