rs Srbija 2023: Luke Black - Samo mi se spava

Dao sam ti lubanju samo jer je ovo srpska tema, a ti na ovoj temi voliš skupljat lubanje, nema na čemu 😉
 
Mislim da je bolje da sportski prihvatite poraz umesto što gledate svaku sitnicu koja bi mogla da opravda apsolutni debakl ove pesme.

Probleme sa zvukom su valjda imali svi, tako da su tu bili ravnopravni.
 
Plasman u finale se ne može smatrati debaklom. Loše je prošla, ali moglo je i daleko gore, i da ispadne u polufinalu, ali i da bude poslednji u polufinalu što se srećom nije desilo. A i ovako nakon Evrovizije, stekao je bar neke fanove, ima ljudi kojima se pesma baš dopada, tako da je postigao određen uspeh.
 
Van Evrovizije je postigao uspeh svakako, ali se plasirao daleko ispod očekivanja srpskih fanova. Pa sad da li je zvuk, da li publika nije razumela pesmu, da li je šaputanje... Kapiram da tako i španski evrofanovi svake godine mere svaku sitnicu zbog koje su možda propali. A možda je i do same pesme? Stvarno treba znati prihvatiti poraz sportski, jako je bitno u životu generalno.
 
Svakako ovaj plasman rusi onu nebulozu o "sigurnim poenima" i "kako ne mozemo biti ispod 19. mesta".
 
Da, rezultat jeste debakl. Proći u finale kao 10. u pf u kojem je bilo 15 učesnika nije uspeh. Pritom da dodam da je imao skoro 40 poena manje od pesme koja je bila 9. Zapravo ako gledamo čisto matematički ovo je naš najslabiji rezultat.
Ovo kukanje na zvuk mi je u rangu onog sa obručem Tijane Bogićević. Svake godine će biti nešto, ali to ne sme biti izgovor. Imala i Konstrakta crnu rupu pa joj nije napravilo većih problema. Ova ista pesma sa drugim izvođačem bi ostvarila bolji rezultat, i to je tako.
Ostvariti loš rezultat nije ništa strašno, dešava se. Nekad se i to mora dogoditi. Ali pokušavati opravdavanje našeg lošeg rezultata nekim sporednim faktorima je skroz iluzorno.
 
Svakako ovaj plasman rusi onu nebulozu o "sigurnim poenima" i "kako ne mozemo biti ispod 19. mesta".
Ahahahaha, jao 😂😭

Nadam se da više neće biti tog sabiranja sigurnih poena na forumu, to mi je bilo krindž još kad sam klinac bio.
 
Ja konkretno ne opravdavam, a nisam ni očekivao top 10 pa da se strašno razočaram. Nije uspeh, ali ni baš debakl. Možda u nekim srpskim okvirima, nekad se debaklom kod nas smatralo sve van top 10, ali okolnosti su se promenile. I ja mislim da bi sa jačim vokalom pesma bolje prošla, mada ovaj tip pesme ne bi legao velikom broju izvođača. Sad bar znamo da možemo biti i poslednji, čak i sa 0 poena, pa nije loše ni što smo to saznali na ovakav način. Dogodine da šaljemo dobar vokal, ne neke trbušne plesačice sa ispodprosečnim pevanjem, i biće valjda bolje.
 
Mogu da zamislim taj krindž, da "dobar vokal" peva kako mu se spava 😆




SMSS mi je remek delo i domaća pesma veka, i mnogo mi je drago da smo svetu pokazali i našu umetničku stranu 🥰

I da ipak nismo ni Poljska ni Albanija lol
Zamena teza kao i uvek. Uobičajena stvar kada na činjenice ne postoji odgovor.

Ni jednom jedinom rečenicom ja nisam pomenuo "dobar vokal". Takođe, niti u jednoj rečenici nisam govorio o tome da li je pesma remek delo ili ne. Za loš rezultat ove pesme je odgovoran samo izvođač koji nije mogao da je iznese na pravi način uživo. Da je izveo kao na audio snimku ne bi bio ispod 15. mesta sigurno. Ali dobro, slobodno možeš da nastaviš da glorifikuješ lik i delo LB i mesec dana nakon debakla.

PS: LB se odnosi na Luk Bleka, ne na Lepu Brenu.
 
Pa možeš i ti do iznemoglosti da tvrdiš kako je LB i njegovo izvođenje razlog debakla, to ne znači da je to činjenica lol

Tebi je kriv LB, nama je kriv zvuk koji je bio problem kod svih, doesn't mean you're more right than us lol
 
Ne tvrdim ništa do "iznemoglosti", nego iznosim svoje mišljenje. Broj mojih postova u ovoj temi je na nivou statističke greške. Tako da taj komentar ne stoji.

Spamovanje i krunisanje LB najvećom legendom srpske scene ikada traje od momenta kada je pobedio na PZE. Za sve to vreme ja sam bio pristojan i za razliku od mnogih ja temu nisam spamovao. Ne radim to ni za pesme koje mi se dopadaju, a posebno ne za one koje mi se ne dopadaju.

Ali sada nakon višemesečnog spamovanja, nakon kojeg je usledio DEBAKL, itekako hoću i imam pravo da kažem šta o svemu mislim. To ne znači da je moje mišljenje ispravnije od bilo čijeg. Ova tema nije ničije privatno vlasništvo (iako su je neki očito zaposeli) da bi se čula samo jedna strana.

Ja nikoga ne teram da kaže - e da, Milane u pravu si, baš tako. Svako ima pravo da se složi ili ne složi sa bilo čim. Ali ako neko već pokušava da odgovori na moj post vađenjem jedne rečenice iz konteksta i očiglednom zamenom teza, moraće na to da dobije repliku.
 
Nas Eurofandom voli u poslednje vreme, zapazeni smo. Bolje setati od topa do flopa nego biti u sredini.

Inace, utisak koji sam imao tokom proba a nisam delio na forumu je bio da cemo ispasti kao 11. i bas sam se obradovao kad su nas procitali.
 
Ali ako neko već pokušava da odgovori na moj post vađenjem jedne rečenice iz konteksta i očiglednom zamenom teza, moraće na to da dobije repliku.
Drago mi je ako je rečenica "izvađena iz konteksta", jer je jedina koja mi je zasmetala.
Moguće da sam je pogrešno razumela, nije bilo sa namerom da menjam teze...
 
Back
Top