Pod hitno ili obrisati Kosovo ili priznati Kosovo!
Pod hitno ili obrisati Kosovo ili priznati Kosovo!
Alo mačko, mene su banali usred organizacije i to sa Karleusom i Aca Lukasom. Ivana resila da zabrani da se kitim zlatom onomadŠto se mene tiče ja bih je živu zakopao, ali plašim se da mi opet ne prijave post i lupe ban u sred organizacije.
Pa realno, pjesma je bila o ljubavi i oprostaju. Da nije bilo rata, ne bi on ni imao karijeru. A pomenuta pjesma "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" upravo govori o tome. Mi smo ošli u EU, za čim on ocito zali, dok je tu stih "kako ces mi ti lane moje u tom svijetu divljih vukova". Nadalje, "ako me volis draga, ne postoji granica"... extra poziv na mir kojeg su na kraju morale da otpjevaju one sto zavijaju ko krepane kuje iz Đakova.
Koliko ja znam Srbija i Albanija su medjusobno priznateMeni je danas u albanskoj temi post izmenjen, uz obrazloženje da je korišćen simbol nepriznate države.. Nije mi jasno zašto onda postoji ta zastava u ponudi u smajlijima..![]()
Da li se i vi prijavljujete na FSC gospodine Labi?Koliko ja znam Srbija i Albanija su medjusobno priznate![]()
Ne,sta je to?Malo ili nimalo nisam citao druge teme osim one koje se tice esc pesmama 2023Da li se i vi prijavljujete na FSC gospodine Labi?
Okrenite prvu stranicu ove teme da se obavestite o ovoj temi. A onda postoji i tema Pravila Forum Song Contesta. Ili se javite FBU Miloš i Milos-S ili Ivana za detalje.Ne,sta je to?Malo ili nimalo nisam citao druge teme osim one koje se tice esc pesmama 2023
Što se mene tiče ni Thompson ni Knindža nemaju šta da traže na FSC-u.