243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Što se mene tiče ja bih je živu zakopao, ali plašim se da mi opet ne prijave post i lupe ban u sred organizacije.
Alo mačko, mene su banali usred organizacije i to sa Karleusom i Aca Lukasom. Ivana resila da zabrani da se kitim zlatom onomad

Mnogo ste kontroverzni bili u to doba. :cautious:
Toliko da ste pokušali da prošvercujete kasnije i pominjanog Thompsona (na FSC koliko znam nije bio dosad) ali je morao da bude zamenjen zbog pobune određenog dela učesnika. I moj neki stav je da izvođači tog tipa ni ne treba da budu prisutni, sem ukoliko neko baš ne želi da predloži temu na kojoj će se slati takvi izvođači.

Pa realno, pjesma je bila o ljubavi i oprostaju. Da nije bilo rata, ne bi on ni imao karijeru. A pomenuta pjesma "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" upravo govori o tome. Oprostu. Mi smo ošli u EU, za čim on ocito zali, dok je tu stih "kako ces mi ti lane moje u tom svijetu punom vukova". Nadalje, "ako me volis draga, ne postoji granica", taj dam kad odem ti ja, korak dublje od sna... extra poziv na mir kojeg su na kraju morale da otpjevaju one sto zavijaju ko krepane kuje iz Đakova.

Pa realno, pjesma je bila o ljubavi i oprostaju. Da nije bilo rata, ne bi on ni imao karijeru. A pomenuta pjesma "Samo je ljubav tajna dvaju svjetova" upravo govori o tome. Mi smo ošli u EU, za čim on ocito zali, dok je tu stih "kako ces mi ti lane moje u tom svijetu divljih vukova". Nadalje, "ako me volis draga, ne postoji granica"... extra poziv na mir kojeg su na kraju morale da otpjevaju one sto zavijaju ko krepane kuje iz Đakova.

Džabe mu i bezazlena pesma kad je ono ostalo već uveliko odigralo ulogu u onom neželjenom pravcu.

Nije nase da sudimo, svatko ima pravo poci putem ljubavi. Svi znamo sto ljubav nosi 💚

Meni je danas u albanskoj temi post izmenjen, uz obrazloženje da je korišćen simbol nepriznate države.. Nije mi jasno zašto onda postoji ta zastava u ponudi u smajlijima.. 😌
Koliko ja znam Srbija i Albanija su medjusobno priznate:)

• Haha
Reactions: Mrm
Ne,sta je to?Malo ili nimalo nisam citao druge teme osim one koje se tice esc pesmama 2023
Okrenite prvu stranicu ove teme da se obavestite o ovoj temi. A onda postoji i tema Pravila Forum Song Contesta. Ili se javite FBU Miloš i Milos-S ili Ivana za detalje.

Kunemo vam se nemamo kritične autore! Možda banere za određenu oblast, ali to je umetnička sloboda.

Što se mene tiče ni Thompson ni Knindža nemaju šta da traže na FSC-u.

Baš tako, ja na takvom festivalu sigurno ne bih ucestvovao, svasta moze da se salje od izvorne muzike do teskog metala, ali nacionilisticke pesme svakako ne bi trebalo ovde da se pojavlju, bez obzira sto one kao imaju neko drugacije znacenje, znamo ko ih izvodi i sta imaju u svom globusu na vratu.
Tako da, neka hvala, slusajte ih u podrumu 🤪

Do sada je pristiglo 30 delegacija u Bebilend na još 14 čekamo. Mada šuška se sada o još jednoj delegaciji izgleda.

Back