Niko
Ekspert
MozeHoće li neko da se menjamo, ti meni svoj zadatak ja tebi direktnu kvalifikaciju u finale?Teško e.
MozeHoće li neko da se menjamo, ti meni svoj zadatak ja tebi direktnu kvalifikaciju u finale?Teško e.
Samouvereni smo da hoće!I ovo izdanje izgleda ide 40+![]()
Nedopustivo, tu smo da maksimalno pružimo moralnu i savetodavnu podršku koliko god je neophodno.Tako sam priželjkivao jednu kategoriju ne bih li poslao moju najomiljeniju pesmu, kad ono izvođač zauzet u nekoj drugoj kategoriji.I drugi pokušaj bezuspešan. Tako je bilo i na prošlom Bebijevom FSC kad je Leo bio brži sa "Sobom 23". Ako i treći pokušaj bude bezuspešan delegacija Andore možda odustane...
Ajde, ajde, super su balade, šta im fali..Hoće li neko da se menjamo, ti meni svoj zadatak ja tebi direktnu kvalifikaciju u finale?Teško e.
Isto, čak birao između nekoliko.Mene us*alo onda, u 2 minuta sam se setio šta da pošaljem![]()
Kad je tvoje izdanje red je da nas iznenadiš nečim novim od tebePrvi efekat je "woow i vi umete da budete moderni"
Drugi efekat je "ma tipičan Bebi, šta ste očekivali njegov FSC"
Nemojte nas kriviti molim Vas, nemamo mi nikakvog političkog uticaja ovde. Na starom forumu ga je i bilo, ovde smo bukvalno Bebi Dol beskućnica. Za rezultate krivite formirane dve struje koje su se sukobile, a koje su nas vidno isključile iz obe zajednice. Mi samo dođemo kao centar zbivanja u ovom momentu.Ako ne prođem u finale, država plemena Pouhatan (kome pripada Poky) će uvesti sankcije Bebilendu
Ne vole ljudi srpski treš više.Daaaa jbt gde je Srbovizija, zašto toga nema na ovom forumu?