243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Šalim se ja malo ovo za menjanje, iscrpljena sam, istina je da sada nemam baš energije da tražim pesmu.

Tako sam priželjkivao jednu kategoriju ne bih li poslao moju najomiljeniju pesmu, kad ono izvođač zauzet u nekoj drugoj kategoriji. :( I drugi pokušaj bezuspešan. Tako je bilo i na prošlom Bebijevom FSC kad je Leo bio brži sa "Sobom 23". Ako i treći pokušaj bude bezuspešan delegacija Andore možda odustane...

Tako sam priželjkivao jednu kategoriju ne bih li poslao moju najomiljeniju pesmu, kad ono izvođač zauzet u nekoj drugoj kategoriji. :( I drugi pokušaj bezuspešan. Tako je bilo i na prošlom Bebijevom FSC kad je Leo bio brži sa "Sobom 23". Ako i treći pokušaj bude bezuspešan delegacija Andore možda odustane...
Nedopustivo, tu smo da maksimalno pružimo moralnu i savetodavnu podršku koliko god je neophodno.

Na današnje jutro nemamo nijednu prijavu, nešto posle ponoći je bilo pokušaja.

Bebilend bira između dve pesme jer ne zna kakav efekat da stvori, možda možete vi pomoći? Čega ste gladni od nas?

Prvi efekat je "woow i vi umete da budete moderni"
Drugi efekat je "ma tipičan Bebi, šta ste očekivali njegov FSC"

Da, prva pesma je finale potencijal ali i potencijalni flop da kazete da vam je preselo.
A druga ili ce biti wow super izbor gde si se toga setio ili jako smara teraj dalje.
Mozak ce mi pući jer moram poslednjii da se prijavim! Navikao sam odmah da presecem i to mi je sto mi je, ovako studiozno analiziram dve pesme više nego što sam ikad u školskom životu. 😆

Last edited:
Prvi efekat je "woow i vi umete da budete moderni"
Drugi efekat je "ma tipičan Bebi, šta ste očekivali njegov FSC"
Kad je tvoje izdanje red je da nas iznenadiš nečim novim od tebe

Uvažava se kritika i predlog, ajmo još malo da vidimo pa da u glavi formiramo odluku. :D
Problem je što me uvek vuče moja duša za neku pesmu umesto da razmišljam takmičarski/taktičarski xD

Od svog prvog učešća do prve pobede Bebilenda bilo je mukotrpnog trpljenja ispadanja po polufinalima ili zauzimanjem drugih mesta. Naprosto, došao je trenutak i da odnesemo prvu pobedu na 49. izdanju! Teme se slabo sećamo, al sećamo se da je pesma The ballad of Mona Lisa od Panic! At The Disco osvojila maestralnih 192 poena! Poslušajmo sada prvu pobedničku pesmu za našu zemlju!

Naša prva proba je gotova. Izvođač je zadovoljan i kadriranjem i svetlima i animacijama, sve je okyy!!

U ime starih FSC/SSC vremena kad smo imali scene i nastupe, evo boja koje zamišljam u svom nastupu, a i animacije mogu da prođu.

52b73a427716dcc03cc559c3956a082d.jpg

Bebi Dol je uvek imala dil sa Snežanom Đurišić oko vizuelnih projekcija u prošlosti na SSC. Sada na FSC je otvoren konkurs za strane firme koje žele da investiraju u Bebilend. Tako je, zemlju smo skoro prodali stranim plaćenicima, evo i sad se vrši uticaj na izbor pesama.

Ako ne prođem u finale, država plemena Pouhatan (kome pripada Poky) će uvesti sankcije Bebilendu

Daaaa jbt gde je Srbovizija, zašto toga nema na ovom forumu?

Ako ne prođem u finale, država plemena Pouhatan (kome pripada Poky) će uvesti sankcije Bebilendu
Nemojte nas kriviti molim Vas, nemamo mi nikakvog političkog uticaja ovde. Na starom forumu ga je i bilo, ovde smo bukvalno Bebi Dol beskućnica. Za rezultate krivite formirane dve struje koje su se sukobile, a koje su nas vidno isključile iz obe zajednice. Mi samo dođemo kao centar zbivanja u ovom momentu.

Daaaa jbt gde je Srbovizija, zašto toga nema na ovom forumu?
Ne vole ljudi srpski treš više.

Trenutoćno imamo 32 prijavljene kompOzicije.

Back