243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Danas popodne, dok čekamo Slušamo FSC drugo polufinale, u FSC Village-u vas zabavlja ko drugi nego nekada vrlo bitnara, a danas eksluzivna krem podrumara sa iskorišćenim potencijalom Sophie Ellis Bextor!!! Ona nas je dva puta dovela do finala, jednom visoko 4. mesto (Murder on a dance floor) na 150 FSC-u sa 50 pesama u konkurenciji. Sada vam izvodi Kitchen Disco performans, aplauz za ovu toplu slatkicu!

Meni je Sophie uvek bila kul lik, nema veze koliko ima hitova. Nikada je ne bih nazvala nekim pogrdnim imenom, jer to ne zasluzuje, bez obzira da li je u pitanju zezanje. :(

Nemoj pogrešno da nas shvatiš, mi ovde imamo svoje interne fore na FSC-u za to "podrumare" sigurno ne mislimo pogrdno kada to kažemo. Nego smo to usvojili kao kategoriju izvođača koji je trenutno manje aktuelan ili tek pretenduje da bude.

Ja Sofi lično obožavam.

Nista ne treba uzimati k srcu, samo ziveti zivot po svom, a da se drugi ne ugrozavaju na bilo koji nacin.

Tačno. Peace, Love and Music. To mi pisalo na torti za 18-ti rođendan.

Nemoj pogrešno da nas shvatiš, mi ovde imamo svoje interne fore na FSC-u za to "podrumare" sigurno ne mislimo pogrdno kada to kažemo. Nego smo to usvojili kao kategoriju izvođača koji je trenutno manje aktuelan ili tek pretenduje da bude.

Ja Sofi lično obožavam.

Odlicno ja razumem sve fore i fazone, ne obazirem se na njih, ali mi to ostane kao trn u oku. Mozda sam previse osetljiva, samo to ne pokazujem previse.

Si i ti neka Vodolija koja je osetljiva al ne izgleda osetljivo?

Znači tenzija te često obuzima jer provodiš vreme u svojoj glavi.
Ne, gledam da zivim sa sto manje stresa, zdravije je. A toliko tema ima na netu koje same iskacu, ne moram da puno razmisljam. To je tendencija danasnjice.

Back