Stefix
Ekspert
Jako se pronalazim u ovoj rečeniciNe, gledam da zivim sa sto manje stresa, zdravije je.
Jako se pronalazim u ovoj rečeniciNe, gledam da zivim sa sto manje stresa, zdravije je.
Znači tenzija te često obuzima jer provodiš vreme u svojoj glavi.
Ne bih da me pogresno shvatite, ja sam ta koja je ostavljala bez da sam trepnula. I ostavila duboke rane. I drugima i sebi.Mislim da me drma podznak, Devica.
Da. Bilo bi lepo da se forumasica pridruzi FSC-u.Oh hvala tipromatraj nas malo, pa nam se priključi uskoro, na ovom izdanju smo prebukirani.
Odmah da najavim da otpilike do petka najkasnije do 17h cu glasati. Sutra i prekosutra necu imati vremena da preslusavam pesme, tako da mi ostaje petak za preslusavanje. Hvala na razumevanju.Aj nek neko glasa malo, dosadno mi je opet.![]()
1615 miliona u peak-u čini mi se, nije loše!
Verovacu ti na rec.Ja volim da verujem da nikad nisam nikog povredio i mislim i da nisam.
Labi, glasaš samo u svom pf (ne otkrivaš u kojem si, kao ni svoju pesmu, sve je anonimno)Pozdrav svima!
Dali se glasa sada samo za prvu pf?
Za koliko pesama moze glasati i koliko bodova mozemo dati?
Jeli se ne zna ko koju pesmu poslao hehe?
Ps,zasto ne mogu images postaviti
Da dodam na Stefanovo, glasaš evrovizijski od 1-12Pozdrav svima!
Dali se glasa sada samo za prvu pf?
Za koliko pesama moze glasati i koliko bodova mozemo dati?
Jeli se ne zna ko koju pesmu poslao hehe?
Ps,zasto ne mogu images postaviti
Moje poslednje slušanje ikada.najbolji slušamou skorije
Hvala ,ipak za anonimnost sam mislio da treba biti ,ali za glasanje ja sam mislio nesto slicno kao esc,prvo pf pa onda drugo pa onda finaleLabi, glasaš samo u svom pf (ne otkrivaš u kojem si, kao ni svoju pesmu, sve je anonimno)