243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
FBU kad se probude ujutru i pročitaju ovu spamčinu teme:

Shock What GIF by Paramount+

Mala, mala, mala grupa pedera.... 😌
Nisam ja to napisala da se slihtam bilo kome, svako ima svoj pogled na svet. A ako se nekom dodeli kompliment po bilo kom osnovu, to ovde u S. ispadne kao provokacija. Ja sam odrasla u nekom drugom drustvu. Ja nemam predrasuda.

Ko kaže da FBU nije budan i u ovo doba. :unsure::LOL:
Sad malo ozbiljno, držite se teme, mogao bi i još neko da ostavi svoje utiske o pesmama.

I po jedno hiljaditi put - koristite opciju "EDIT" u donjem levom uglu posta, ne pišite više uzastopnih postova unutar 15 minuta.

Nisam ja to napisala da se slihtam bilo kome, svako ima svoj pogled na svet. A ako se nekom dodeli kompliment po bilo kom osnovu, to ovde u S. ispadne kao provokacija. Ja sam odrasla u nekom drugom drustvu. Ja nemam predrasuda.

Bukvalno, želim još da čujem utiske o pesmama. Sad smo preslušali.

Posebno što nisam naviknuta na ovako dobre komentare. :LOL: Videću da se do kraja glasanja posvetim malo više i suprotnom polufinalu, pa možda bude nešto i od mene.

Izvinjavamo se za off topic, ovo se baš "nametnulo".. 😌 Neće se ponavljati u takvom obimu...

Bolje bi vam bilo, inače ću razmisliti i o malo ozbiljnijem vidu upozorenja.
Nego, što takva reakcija na moj poslednji post? Ne želiš da vidiš moje utiske? :LOL:

Ja sam na ovo izdanje odlucio da ne citam komentare i semafore. Hocu da ne znam pre rezultata sta mislite

Bolje bi vam bilo, inače ću razmisliti i o malo ozbiljnijem vidu upozorenja.
Nego, što takva reakcija na moj poslednji post? Ne želiš da vidiš moje utiske? :LOL:
Pa ne znam, nešto mi je bilo čudnjikavo... 😌

Ujutru kad osvane dan, pašće lepi komentari osećam. Sad idem da sanjam FSC.

• Love
Reactions: Mrm
Back