Mala, mala, mala grupa pedera....Da li to mislis na mene? Nadam se da ne. Imam bas lepo misljenje o tebi na osnovu tvojih postova.![]()

Mala, mala, mala grupa pedera....Da li to mislis na mene? Nadam se da ne. Imam bas lepo misljenje o tebi na osnovu tvojih postova.![]()
Ma nemoooooooj...Ti si prva sto ima takvo misljenje o njemu na osnovu njehovih postova
Auuu kakav glineni golub moj Petre, za odstrel..Ja ne moguMrm, bravo!
Ma nemoooooooj...![]()
bilo mi je jednom receno da sam nepismen.
Nisam ja to napisala da se slihtam bilo kome, svako ima svoj pogled na svet. A ako se nekom dodeli kompliment po bilo kom osnovu, to ovde u S. ispadne kao provokacija. Ja sam odrasla u nekom drugom drustvu. Ja nemam predrasuda.Mala, mala, mala grupa pedera....![]()
Nisam ja to napisala da se slihtam bilo kome, svako ima svoj pogled na svet. A ako se nekom dodeli kompliment po bilo kom osnovu, to ovde u S. ispadne kao provokacija. Ja sam odrasla u nekom drugom drustvu. Ja nemam predrasuda.
Bolje da je totalno Unavailable, nije primereno, ne znam da li zelis da povucem svoju rec?
Pa ne znam, nešto mi je bilo čudnjikavo...Bolje bi vam bilo, inače ću razmisliti i o malo ozbiljnijem vidu upozorenja.
Nego, što takva reakcija na moj poslednji post? Ne želiš da vidiš moje utiske?![]()