243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Dešava sa nekad da Slušamo bude toksikologija, a nekad bude baš wholesome i lepo, ali ono sinoć je verovatno bilo najtoksičnije do sad :D Svi smo shitpostovali u suštini. :D

• Wow
Reactions: Mrm
Zato sam bio na slusanju samo 2 puta i to jedno je organizovao Destry, drugo Petar, tako da doboljno mi je…

• Wow
Šta li je to bilo juče, ja kad sam se uključio je bilo ok...

Meni Slušamo uvek ultra zabavno i mnogo mi olakšta preslušavanje FSC-a. Jeste da mi se gotovo uvek po**rete na pesmu, ali nije kao da nisam bio spreman na to u većini slučajeva. :ROFLMAO: Nažalost, često ne mogu da se uklopim da prisustvujem.

Komentari+semafori patosiranje na maks, sto se mene tice vidimo se na sledecem izdanju :LOL:

• Wow
Ja bih ovaj put moga i u finale, ali necemo da prejudiciramo, jer tako je bilo i prosli put.... 😅

Petre saberi se, ti si taj koji je pravio toksiku sinoć. Potegla se priča o tome koje si godište, po tvom ponasanju i načinu razmišljanja ponašaš se kao Gen Z-jevac i to ono level 06... Mene je sramota koji sam mladji od tebe a imam svestraniji muzički pristup. Klasifikovati neke pesme po tome iz kog su veka ili kakva je produkcija je krajnje banalno i nezrelo s obzirom da te stvari ne uticu na to da li je nesto dobro ili nije dobro. Nikog ne zanima što ti mrziš te pesme, a ti o tome drobiš svaki FSC... Petre, skini uzde da ovaj forum bude lepo mesto za sve nas 🥰

Koliko toksičan i maliciozan post lol Šta bi sa onim "Svako neka glasa kako hoće"? To se primenjuje samo selektivno? Mene muzika 20. veka ne dotiče, moje je pravo da mi se nešto svidi ili ne i niko mi neće pričati šta ću ja slušati i kako ću šta ocenjivati. Jedina osoba koja ovde treba da se sabere si ti. Pusti ljude da slušaju šta vole. :) A te uzde... Tebi ih definitivno treba staviti da malo manje kenjaš.

That 70S Show Lol GIF by Peacock

THE IMPACT

Back