243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Veći uticaj od Lea, pola ovog FSC-a o meni ipak! Izvini, Leo. :D

Ja sam uvek bio protivnik ovakvih tema, zbog očiglednog vremenskog jaza između pesama i neravnopravnog položaja istih, ali dobro. Ne može uvek biti kako smo zamislili, niti možemo uticati ni određivati po kojim kriterijumima će neko glasati. Tako je kako je.

Moja zamisao FSC teme je raznolikost, a ne stilsko jednoumlje koje se propagira od strane jedne struje ljudi. To što su mnogi potpali pod taj uticaj je do njih samih, a naravno da postoje i forumaši koji će glasati i za 20. vek nije da su apsolutna manjina. Meni ne pada na pamet da ikome sugerišem ili drobim o tome šta je poželjno slati šta ne, kao što sami vidite bez ikakvih prepreka šaljem ono što hoću pa makar i ne prošao u finale.

S druge stane ubijena mi je volja za organizacijom, želeo sam maksimalno da napravim šou program da se svi lepo zabavimo jer to je poenta, bar meni koji volim da zabavljam ljude i izazivam lepa osećanja. Tako da ću u miru prikupiti glasove, profesionalno privesti kraju što sam započeo i okačiti eksel na kraju jer neću da se cimam oko nečega što se svakako popljuvati čim se ukaže prilika za to. Od sad pa nadalje smišljajte teme po "ravnopravnosti".

Bebi, izvini, ali preteruješ. Čime ti je ubijena volja za organizacijom, majke ti? Ok, možda nisi znao da na Slušamo-u ima shitposting-a, dosta ima zezanja oko svega i svačega, ali ono, da li jedna osoba zaista može da utiče na glasanje odraslih ljudi? I to oko nečega tako subjektivnog kao što je muzika lol Pa svako će dati poene onim pesmama koje im se sviđaju.

Štefiksu nije smetalo na prošlom izdanju kad smo mu hvalili Destini, a sad kad je 20. vek uVrEđEn to je kraj sveta i povod za neko siktanje. I to je nekome još i satisfakcija lol

Vrag je definitivno odneo šalu, ja ću verovatno poslati listu u nekom trenutku, pa se slušamo na sledećem izdanju jer ovo postaje i meni previše. A što se mene tiče Slušamo FSC možemo da i ne organizujemo više kad je toliko kontraverzno i vređa osećanja o pesmama koje pritom niste ni komponovali, ni otpevali, niti bilo šta u vezi s njima.

I da, ako shitposting, loši komentari bilo koje vrste zaista znaju da promene mišljenje o pesmama i da se zbog toga pesme kažnjavaju i slično... Ljudi, pod hitno na neku terapijicu. :oops:

Ma Bebaro, nije se to odnosilo na tebe. Ti si savršen organizator i sve je perfektno u tom smislu, tema je vrlo kreativna, ali moj komentar se prvenstveno odnosio na činjenicu da su pesme neravnopravne u smislu da većina forumaša ovde ne sluša starije pesme i samim tim ih po automatizmu otpisuje, odnosno ni ne želi da im makar da šansu. To jeste individualna stvar svakog pojedinca, da li je to ispravno-po meni nikako nije i o tome možemo diskutovati, ali opet kažem da je nemoguće nekog privoleti na nešto, ako to ne želi. Ja lično obožavam muziku osamdesetih i devedesetih, svojevremno sam i organizovao takve teme i svako izdanje priželjkujem pesme iz tog perioda, i uvek ću im dati prednost u odnosu na nešto novije i komercijalnije, jer je to stvar mog afiniteta.

Mislim da je malo previse drame podignuto oko svega. Mozda je bilo toksicno na slusanju, mozda ne. Sta znam, meni je bilo zabavno kao i uvek jer znam da ne mislimo ozbiljno i da se sprdamo oko raznih stvari. Previse se ozbiljno sve shvata. Meni je okej da neko ne voli odredjene zanrove i da to napise. Veci mi je problem uskakanje u stomak drugima i nametanje kako je sramota sto neko nesto ne voli. Chill bro, svi cemo glasati za ono sto najvise volimo, to je i poenta igrice, ne mozemo svi imati identicne ukuse.

Što se mene tiče, apsolutno ne treba da se smišljaju teme po "ravnopravnosti" već treba da se nauči redu i poštovanju tuđeg mišljenja, kao i da se pripazi na biranje reči u međusobnim komunikacijama i izbegavati potpuno nepotrebnu toksičnost u svakodnevnom pisanju. U vođenje komunikacije i komentarisanja na samom "Slušamo-u" ne ulazim, s obzirom na to da nije u okviru foruma i da mi je lično potpuno neinteresantno i nebitno, a onima kojima način komunikacije ne odgovara savet da ga jednostavno zaobilaze.

Mada, iskreno ne vidim zašto se i povela ova poslednja rasprava, svako ima pravo da sluša šta hoće, da šalje šta hoće i da glasa kako hoće, koliko god se nama to ne dopadalo.

Veci mi je problem uskakanje u stomak drugima i nametanje kako je sramota sto neko nesto ne voli. Chill bro, svi cemo glasati za ono sto najvise volimo, to je i poenta igrice, ne mozemo svi imati identicne ukuse.
Preach Christina Aguilera GIF

@Petar ti si ovde neko ko preteruje i ponavlja jedne te iste reči svaki put. Mene bi smorilo da moram ko ti da se ponavljam.

A kako je bilo lijepo i ugodno na ruskom fsc-u.
Petra primiriti i sve će biti ok.
I evo ga... Navijač jedva čekao priliku. :D

Priznajem da moj stil pisanja nije varljiv svima, ali ekipa kojoj to ne prija uvek može da me stavi na ignore.

Pa vjerojatno ću morati. Dosad nikoga nisam, ali ti si definitivno kandidat za to.
Unosiš nemir u forum. Spamaš, dosađuješ, "pametuješ" bez podloge, nemaš zrno poštovanja za ikoga ili išta.
Primiri se, vrijeme ti je...

Unosim nemir vama nekolicini koji bi trebalo da nađete neki novi hobi ako vas na netu sve živo vređa.

Unosim nemir vama nekolicini koji bi trebalo da nađete neki novi hobi ako vas na netu sve živo vređa.
Nađi ga sebi jer ti je ova stranica postala život. I usput se nauči bontonu i normalnoj komunikaciji.

Požurio sam sa komentarima jer mi se ne radi lol slušao sam bome sve pesme tokom putovanja poslednjih par dana, po nekoliko puta, neke sam preskakao na polovini, priznajem, neke vrteo na repeat, ali sve u svemu, evo vam:

PRVO POLUFINALE

01. Corona - The Rhythm of the Night
Idemo breeee kakav evergreen, volimo! 5/5
02. Đorđe Balašević - Krivi smo mi
Panonskog go*nara ne mogu nikako 1/5
03. Scissor Sisters - Invisible Light
Novo otkriće, baš vozi lepo, slušaće se i nakon FSC-a. 5/5
04. Agnes Obel - Familiar
Dosadno level Paenda 1/5
05. Ewa Farna - Na ostří nože
Koliko basic, klasično češki,. ali hajde lepo za radio. 3/5
06. Bob Sinclar & Cutee B. Feat. Gary Pine & Dollarman - Sound Of Freedom
I ovo mi je nekako basic, ali bar vozika 3/5
07. Sophia Del Carmen - Lipstick
Reciklirano i već viđeno milion puta 2/5
08. Käärijä - Mic Mac
Slabo mi ovo 2,5/5
09. Teya Dora - Džanum
Dosadno, sorry not sorry. 1/5
10. Blas Cantó - El bueno acaba mal
Ne mogu da ga smislim ali blago interesantna pesmica 3,5/5
11. George Michael & Aretha Franklin - I knew you were waiting
Može!!! 4,5/5
12. Rachid Taha - Minouche
I ovo vozika koliko god je to moguće. 3/5
13. Brodka - Game Change
I ovo je zanimljivo bome ali fali mi malo da grmi. 3,5/5
14. Grace Carter - Why Her Not Me
Bravo za trud. 2/5
15. Naviband - Kupalinka
Malo haotično, ali neobično i to se ceni! 3/5
16. Carminho - Praias Desertas
I ovde bravo za trud ali meh. 2/5
17. Diskoteka Avaria - Pey pivo!
Još jedna vožnjica, može!! 4/5
18. Ruelle ft. FLEURIE - Carry You
Još jedna dosada level Paenda 1,5/5
19. Konstrakta - Nobl
Obožavanje prosto. 5/5
20. Eftalya Yağcı - Darbuka
To breee mešaj ludačo!!! 5/5
21. Funky G - Šta ti mogu (Gad)
Volim Funky G ali ovo ne nešto preterano. 2,5/5
22. Mika - Happy Ending
I ovo mi je too basic ali ok, može proći. 3/5

prosek: 3/5

DRUGO POLUFINALE

01. Die Arkitekt ft. Lena Platonos - Julian
Uf uf, mračno, obožavam!!! 5/5
02. Roxette - Joyride
Još jedan evergreen ali nisam oduševljen 3/5
03. Šaban Šaulić - Šadrvani
Naklon do poda onom ko je imao mu*a ovo da pošalje 3/5
04. Ghost - Mary on a Cross
Hm, ne dopada mi se nešto preterano, čak mi izaziva anksioznost. 1,5/5
05. Lady Gaga - Alice
Još jedna pesmica da dođe i prođe na radiju. 2,5/5
06. The Faim - Humans
Ok mi je ovo, ali nekako neoriginalno. 3/5
07. Paris Paloma - labour
Neupečatljivo. 2,5/5
08. Koikoi - Hrast
Wow, može, mnogo freaky. 4/5
09. Solence - Indestructible
Već viđeno i reciklirano, ne znam. 2/5
10. Etta James - At last
A lepo ali dosadno. 2/5
11. Eagle-Eye Cherry - Save Tonight
Isto vrlo neupečatljivo, može se poslušati ali neću pustiti opet. 2/5
12. Falling In Reverse - Popular Monster
Uf, ovo me mnogo podseća na 'Leave me alone' od NF-a samo više metal. 4/5
13. Carmen Miranda - Mamãe eu quero
Zanimljivo! Bravo za mu*a ko god je poslao :D 3,5/5
14. Tate McRae - You broke me first
Sviđa mi se mračna muzikica, ali isto poprilično neupečatljivo, mada zvuči mi kao nešto čime ću se tek oduševiti 2,5/5
15. Brandy & Monica - The Boy Is Mine
Pa ok, može da prođe ali ne znam koliko bih slušao opet. 2,5/5
16. George Harrison - Got My Mind Set On You
Volim ovo! 4/5
17. Cornelia Jacobs - I turn to you
Prvo sam bio u fazonu 'nikako' ali me kupila, gitara i bubnjevi ahhh kidaju! 4/5
18. Hatari- Spillingargans
Apsolutni favorit ovog FSC-a. 10/5
19. Bob Marley-Give me just a litle smile
Bože sve što je ovaj čovek ikada izdao bukvalno MOŽE, idem da motam!!! 4/5
20. Milck - Quiet
Izdeprimiralo me haos, ipak ne, hvala. 2/5
21. Donna Ares -To mi nije trebalo
I ovde svaka čast za mu*a!! Evergreen takođe!! 4/5
22. Beyonce - I Was Here
Da je neka 2014, bio bih oduševljen što je ovo neko poslao, ali sada... Meh... 2/5
23. Zemya Hamilton & Tommy Nilsson - Time
Hmmmm pa ne znam. Nikako pesma za završiti slušanje, lol, smorih se iskreno. 2/5

prosek: 3/5

Poprilično ujednačena polufinala, nekima svaka čast šta se slali a neki ste izgleda baš dobili teške zadatke. Š'a da ka'em, više sreće drugi put :D

Back