MilanB
Ekspert
Ja jedino ne znam šta je to moglo biti rečeno na slušanju da proizvede ovakvu reakciju? Nemam nameru da stajem na bilo čiju stranu (posebno zato što nisam bio prisutan), svako sam snosi odgovornost za napisano. Bio sam na Slušamo dosta puta i znam kako tamo stvari funkcionišu. Ume da bude svakakvih komentara i za pesme, i za izvođače, i za kvalitet video snimka, ali ne treba se to sve shvatati lično. Većina komentara se piše u momentu trajanja pesme i ne razmišlja se previše o tome kako će to da zvuči ili kako to neko može da shvati. Šta je sve napisano za Adnana na prošlom FSC trebao bih i dalje da sedim u ćošku i plačem.
Što se same teme tiče, ja baš volim što je ovako raznovrsna i što svako može da probere nešto za sebe. A sigurno da nam se neće svima dopasti sve i da mnoge pesme nakon FSC-a nećemo poslušati nikada u životu. Sve je to normalno.
Što se same teme tiče, ja baš volim što je ovako raznovrsna i što svako može da probere nešto za sebe. A sigurno da nam se neće svima dopasti sve i da mnoge pesme nakon FSC-a nećemo poslušati nikada u životu. Sve je to normalno.