243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Ja jedino ne znam šta je to moglo biti rečeno na slušanju da proizvede ovakvu reakciju? Nemam nameru da stajem na bilo čiju stranu (posebno zato što nisam bio prisutan), svako sam snosi odgovornost za napisano. Bio sam na Slušamo dosta puta i znam kako tamo stvari funkcionišu. Ume da bude svakakvih komentara i za pesme, i za izvođače, i za kvalitet video snimka, ali ne treba se to sve shvatati lično. Većina komentara se piše u momentu trajanja pesme i ne razmišlja se previše o tome kako će to da zvuči ili kako to neko može da shvati. Šta je sve napisano za Adnana na prošlom FSC trebao bih i dalje da sedim u ćošku i plačem.

Što se same teme tiče, ja baš volim što je ovako raznovrsna i što svako može da probere nešto za sebe. A sigurno da nam se neće svima dopasti sve i da mnoge pesme nakon FSC-a nećemo poslušati nikada u životu. Sve je to normalno.

Šta je pisano?

Pitao sam svaki put za neku pesmu koja bi zvučala starije iz kog je veka.

I to je skandal.

Eto. :D

Moja zamisao FSC teme je raznolikost, a ne stilsko jednoumlje koje se propagira od strane jedne struje ljudi. To što su mnogi potpali pod taj uticaj je do njih samih, a naravno da postoje i forumaši koji će glasati i za 20. vek nije da su apsolutna manjina. Meni ne pada na pamet da ikome sugerišem ili drobim o tome šta je poželjno slati šta ne, kao što sami vidite bez ikakvih prepreka šaljem ono što hoću pa makar i ne prošao u finale.

S druge stane ubijena mi je volja za organizacijom, želeo sam maksimalno da napravim šou program da se svi lepo zabavimo jer to je poenta, bar meni koji volim da zabavljam ljude i izazivam lepa osećanja. Tako da ću u miru prikupiti glasove, profesionalno privesti kraju što sam započeo i okačiti eksel na kraju jer neću da se cimam oko nečega što se svakako popljuvati čim se ukaže prilika za to. Od sad pa nadalje smišljajte teme po "ravnopravnosti".
Bebi, nemoj da te razbijem(o). Nastavi i dalje s organizacijom kao i do sad, kao organizator si super i tema je super, meni se baš sviđa što imamo sve i svašta u ponudi.

Pet*r: Meni ova pesma zvuči kao Čuvaj moje srce od Aleksandre Radović

Forumaš koji je to poslao:

War Fx GIF by BasketsFX

Ne znam sta je ovo danas, em sam ja down, em ste me vi ovde dokrajcili sa mracenjem. Molim vas nesto vedrije teme, ako je moguce. Pliiiiiz ;)

Ne znam sta je ovo danas, em sam ja down, em ste me vi ovde dokrajcili sa mracenjem. Molim vas nesto vedrije teme, ako je moguce. Pliiiiiz ;)
Hoću neko mene za promenu da razvedri i zabavi danas.

Komentari i ocjene baš onakvi kako je najgore - nebitni.

Nadam se da ću uspjeti da se uguram u finale kao prošli put 🤡

Back