Pokahontas
Ekspert
nemoj da se ljutiš ako shitpostujem ili prozivam neke žanrove / pesme, uglavnom se zajebavam i sve ovo mi je dobra zabava, uživamMoja zamisao FSC teme je raznolikost, a ne stilsko jednoumlje koje se propagira od strane jedne struje ljudi. To što su mnogi potpali pod taj uticaj je do njih samih, a naravno da postoje i forumaši koji će glasati i za 20. vek nije da su apsolutna manjina. Meni ne pada na pamet da ikome sugerišem ili drobim o tome šta je poželjno slati šta ne, kao što sami vidite bez ikakvih prepreka šaljem ono što hoću pa makar i ne prošao u finale.
S druge stane ubijena mi je volja za organizacijom, želeo sam maksimalno da napravim šou program da se svi lepo zabavimo jer to je poenta, bar meni koji volim da zabavljam ljude i izazivam lepa osećanja. Tako da ću u miru prikupiti glasove, profesionalno privesti kraju što sam započeo i okačiti eksel na kraju jer neću da se cimam oko nečega što se svakako popljuvati čim se ukaže prilika za to. Od sad pa nadalje smišljajte teme po "ravnopravnosti".

u ovoj situaciji se donekle slažem sa Petrom, ovde smo svi zbog zabave, a ne da sisamo krv jedni drugima, tako da svaki loš ili maliciozan komentar treba tumačiti kao zezanje
koliko su se i meni prošlo izdanje neki peli na vrat pa koga boli uvo, bilo pa prošlo. Što se kaže nek dušmani crknu od muke (ne bukvalno, u metaforičkom smislu

Last edited: