243. FSC - Molim te budi Bebi!

Poštovani, do kog vremena želite da traju prijave za FSC u subotu?

• Total voters
    29
  • Poll closed .
Ma nek ide život, već su mi najavili izbijanje na prvo mesto Ćele kule, ja volim kad se unapred spremim za pakao.
neminovno je, svaki sledeći FSC organizator će da se probije na vrh

Ako Mrmi ikada bude organizovao lobanjator će eksplodirati

Glasovi su sve skandalozniji kako vreme ističe, pa vi ćete pakao napraviti.

26/45

Probuđeni iz kome, sad idemo opet da se komiramo.

Da, samo deset ljudi može u jednu poruku. I onda tri minuta čekanja između prve i druge poruke. 😂

Nadam se da si zaključao poruku, da neko ne odgovori na istu i diskvalifikuje se. 😅

FSC Village se nastavlja, danas popodne vas zabavljaju naši predstavnici duo Sofi Tukker! Jeste da nisu uspeli da se domognu do finala, al' to ne znači da u budućnosti neće! Uživajte u vožnji i DJ-ingu, naručite sebi piće po meri, toplo je!

FSC Village se nastavlja, danas popodne vas zabavljaju naši predstavnici duo Sofi Tukker! Jeste da nisu uspeli da se domognu do finala, al' to ne znači da u budućnosti neće! Uživajte u vožnji i DJ-ingu, naručite sebi piće po meri, toplo je!

Kuuul, uziiiivam! Tenks! :love:
Majami vajjjjjjb me zove! Kaming...

Da se samo javim, opravdano sam bio odsutan sa slusanja, jednostavno toliko obaveze i nekih porodicnih problema da stvarno nisam stigao.
I pesme sam slusao tek u prolazu na prezentaciji i u tek nekoliko navrata do sada. Popodne i nocas se bacam malo detaljnije na FSC.
I nemojte sve primati k srcu, jedno je sigurno sto znam niko ovde nece bilo sta raditi iz lose i zle namere.
Evo konkretno Petar i njegovi komentari, on i ja ne mozemo biti razlicitiji. Pocev od XX veka i muzike pa generalno do zanrova muzike i pesama koje nam se dopadaju. Ne slazem se sa njim, ali tu nista lose nema. Pa zamislite da svi volimo iste stvari i razmisljamo isto. To bi bilo jako jako dosadno.
Uzivajte i jos jednom da ponovim Bebi sjajan si organizator, pravo osvezenje, svaka cast!

Sivi <3 To je suština. Gotovo svi forumaši od kojih sam očekivao da iznesu takvo mišljenje poput tvog su to i učinili i jako mi je drago zbog toga. Kao što sam i očekivao da pojedini jedva čekaju priliku da skaču na mene i da me vređaju na ličnom nivou, bez da sam im ime u usta uzeo. Ali dobro, svako kako voli. Sledeću priliku najverovatnije da neće imati nikad, taman su iskoristili.

Ja sam, inače, glasao juče. Bilo je poprilično lako, u kojem god da sam polufinalu imam jasne favorite, tako da sam glasove sastavio u 30 sekundi. Za mene je ovo izdanje završeno, ali ispratiću do kraja rezultate zbog jako dobrih pesama. Voleo bih da Lipstick prođe u finale, za ostale favorite ne strahujem i ubeđen sam da idu dalje svi do jednog. :coffee:

Ja imam problem da glasam jer su mi utisci pomešani a mnogim pesmama bih dao i po bar 1p. Ovaj problem sam imao i sa prošlim izdanjem, prvo mi je pf onako, pa mi se ipak pesme svide i na kraju moram da igram tombolu kome da dam koji poen. Glasaću do kraja večeri jer ne bih da ostavljam za sutra svakako a i imam ispit pa neću imati vremena da se bavim time 🥹

Hvala Sivi! ❤️

A to što me @Petar iziritirao na slušanju u trenutku ne znači da sam ja sad doživotno i smrtno uvređen. :LOL: Tako da, očekujem i od tebe Petre da me ne doživljavaš svojim smrtnim neprijateljem jer sam ti rekao da si u jednom trenutku preterao. 🫶 peace, love and music!

Back