Ih bre, svi biste vi političke dijagnoze, mora neko i KONOBARICA da bude..Želim i ja svoju političku dijagnozu!!!
Di da konobariram ruke mi se tresu!Ih bre, svi biste vi političke dijagnoze, mora neko i KONOBARICA da bude..![]()
ćutanje znači odobravanje...A @Pokahontas samo reakcije ostavlja, ne sme da se oglasi, uh taj mali četo-klero-fašističko nacionalistički šljam..
![]()
@Petar direktor će vam dati pouzdane informacije.Ljudii kada i da li je moguće da se vrati forumska verzija "Survivora" jer sam čuo mnogo zanimljvih anegdota sa starog foruma? Ja bih želeo da učestvujem![]()
Slagali su te, sta god su ti rekli o meniLjudii kada i da li je moguće da se vrati forumska verzija "Survivora" jer sam čuo mnogo zanimljvih anegdota sa starog foruma? Ja bih želeo da učestvujem![]()
Ne, samo botoks sponzoruša...@Mrm da li biste vi bili konobarica da niste državna šta god ono reče Skubi?
Moj najveci uspeh je izbacivanje kirilicnog Marka nagon cega me je ceo forum mrzeo
Nije nemoguće, ali fora je u tome što bih želeo da bude dosta bolje od prethodne 4 sezone, a trenutno nemam pojma kako bih to izveo.Ljudii kada i da li je moguće da se vrati forumska verzija "Survivora" jer sam čuo mnogo zanimljvih anegdota sa starog foruma? Ja bih želeo da učestvujem![]()