Offtopic

Ljudii kada i da li je moguće da se vrati forumska verzija "Survivora" jer sam čuo mnogo zanimljvih anegdota sa starog foruma? Ja bih želeo da učestvujem 😍

Moj najveći uspeh tog rijalitija je raskrinkavanje jednog klana u prvoj polovini prvog dana takmičenja.

Moj najveci uspeh je izbacivanje kirilicnog Marka nagon cega me je ceo forum mrzeo

Volim kad sam u veću i kad postavljam pitanja, tad se osećam na svom terenu. Jedini rijaliti gde sam pobedio je bio VB gde smo pravili torte. A najluđe mi je što me Bojana Stamenov na TGZP kritikovala što imitiram Josipu Lisac i zavalila najnižu ocenu u finalu.

Ma krađa veka, celu emisiju vodim na svojim leđima i pokradu me u finalu. Večito drugo mesto, a u prvom delu mi Tutorka dala najnižu ocenu u finalu pod izgovorom "pa celu emisiju sam ti davala dobre ocene, morala sam sad druge da častim".

Moj najveci uspeh je izbacivanje kirilicnog Marka nagon cega me je ceo forum mrzeo

Mislim da tad još u suštini dosta ljudi i nije bilo upoznato kakva je to igra u globalu. Mada iskreno, ne verujem da te je bilo ko baš mrzeo zbog toga, previše jaka reč. Barem ja sigurno nisam, šta više, koliko se sećam imali smo i mi neki dogovor da napravimo iznenađenje sa glasanjem tada. Treći i četvrti su već bili igra na turbo pogon.

Dobro, mrzeli u smislu nisu hteli glasati za mene na kraju specificno zbog toga, a u toj rundi je morao da ispadne jedan od nas koji smo bili u savezu, forum je ocekivao da to bude Dav ili ja i onda kad smo mi to preokrenuli svi su bili shokirani i uvredjeni sto im je favorit ispao lol

Ja sam očekivala Dava out, zato sam mu i dodelila izbor dupli ili crni glas (nakon ispadanja) da pokuša da se izvuče, za tebe lično nisam mislila da ćeš ispasti, ali potpuno je realno bilo da ispadne neko od vas trojice preostalih (ukoliko bi Dav, jelte uspeo da se izvuče), ali nekako mi je Marko bio na broju 3, pre sam očekivala da idete Leo ili ti (sad sam malo kontradiktorna, jbg ), pa mi jeste bio šok u datom trenutku, ali ono.. Sve je to išlo u korist igre. :D Mada, mislim da je kod tog glasanja greška bila što i dalje niko nije hteo da se udružuje sa Tutorkom (barem samo za taj krug) koja je ostala sama i nije imala šta da izgubi.

Ljudii kada i da li je moguće da se vrati forumska verzija "Survivora" jer sam čuo mnogo zanimljvih anegdota sa starog foruma? Ja bih želeo da učestvujem 😍
Nije nemoguće, ali fora je u tome što bih želeo da bude dosta bolje od prethodne 4 sezone, a trenutno nemam pojma kako bih to izveo.

Pa sudeći po pričama bilo je turbulentno, a mislim da nam fali tako nešto na forumu pored FSC-a 😍 @Petar razmisli o tome

Back