Kako se danas osećate?

Bilo mi je krivo jer je plata bila relativno visoka za takvu neku početničku poziciju. Ali budimo realni ni za 160k ne bih mogao ovo da radim na duže staze. Pritom, koleginica je kao neka menadžerka i verovatno ima veću platu ali ona ništa nije napredovala što se samog posla tiče. Ona i nakon dve godine radi sve isto što i mi koji smo bili tek došli. Znaci perspektiva bi tu bila nikakva, i u budućnosti bi ti posao bilo čekanje

A sta je MUP i sta se tacno ceka, sta ti daju kad docekas?

Ja i dalje ne razumem kakav je to posao u pitanju.

• Haha
Reactions: Mrm
Daju mi k*** da sebi iskopam oko, da prostis na izrazu.
Pa kao potvrdu dobiješ da je predmet zaveden i odradjen. Kad to završis uzimaš sledeći predmet i stajes na kraj reda opet ajmo Jovo nanovo. E sad, redovi koji se formiraju su ogromni tako da kad stanes na kraj ispred tebe bude oko 20ak ljudi. Za 8 sati čekanja uspes da odradis 3-4 predmeta, znači jedan na svaka dva tri sata. Sve izmedju je čekanje. Unutra je 40 stepeni i prljavo, nema stolica, klasična komunistička javna ustanova. Prepuna je raznih crnaca koji te ovako gledaju kad skontaju da si gej 😒

Tako sam ja radio u hotelu gde su gazde nacionalisti i homofobi plus radnici koji imaju stokholmski sindrom pa ih stalno teraju iz hotela, pa vraćaju jer nema ko da im radi. Šef sale je gej koji se folira, al znam koga je sve prckao i još me kritikovao da sam ja "previše liberalan za svoje godine" jer kao ne ide to tako. A onda je stalno bila seksualna tenzija s njim. Tamo su sobarice dobijale otkaz jer su "ružne", konobari jer ne zatvore čep na flaši vina dok služe gazdu, a gazde moraš da tretiraš ko sultani da su stigli. Gazda je imao sezonu davanja otkaza to mu je bila omiljena aktivnost, pikira nekoga maltretira ga danima i onda samo dođe i kaže ti ti više ne dolaziš ovde. Tako je uradio mojoj koleginici koja je od njegove gorile doživljavala mobing jer je konstantno najprostačkije spopadao i samo zato što nije htela ništa on je krenuo da je vređa i kod svakog zaposlenog da je oslovljava pogrdnim imenom. Na kraju je ona izrevoltirana na listi gostiju u rubrici gde je njegova soba bila umesto njegovog imena napisala NAKAZA. Dobila je otkaz zbog toga, nije uopšte smatrano sa njihove strane da je ona doživljavala mobing jer pobogu ona je žena atraktivnog izgleda sigurno je kurva. Istog dana kad je ona dobila, ja sam dao otkaz jer sam znao da sam sledeća meta.

Osećam se kao kuvana noga, nit energije nit volje , sparina me ubija a non stop bih nešto jeo. Kao termit sam, samo idem i rovarim šta da jedem 🤠 Bukvalno u jednom trenutku se kidam od smeha onda mi je sve ravno, pa plačem i tako. Bipolarni poremećaj garant

Osećam se kao kuvana noga, nit energije nit volje , sparina me ubija a non stop bih nešto jeo. Kao termit sam, samo idem i rovarim šta da jedem 🤠 Bukvalno u jednom trenutku se kidam od smeha onda mi je sve ravno, pa plačem i tako. Bipolarni poremećaj garant
Treba ti odlazak na žurku da se ispucaš.

Rođeni smo na zimu, to nam je u krvi da mrzimo leto.

Iskreno nije mi prijala kisa i lose vreme sto je trajalo proslih par nedelja, sad kad je vruce opet nije idealno ali jbg leto je, bice hladno na zimi. I ja sam rodjen na zimi ali mi ne prija kad je hladno.

Jun poceo nikad bolje, ali zato je sada pakleno i zbog velike vlage je osecaj kao 50 stepeni. Ni ja ne podnosim leto jos mi je i apetit nikakav.

Ja volim ljeto, ali ne u Zagrebu, jedva čekam da odem na more. Ljeto na kontinentu je čisto zlo .

Leto prezirem, klimu ne gasim maltene dok traju ove tropske vrućine. Ali ok mi je kad je npr. preko dana toplo napolju, a uveče možeš da otvoriš prozor i da izađeš napolje kao čovek na svež vazduh...

Ovi mrze sparinu i vrućinu , a meni radno vreme na 40 stepeni u hodniku. To je topljenje svih slojeva kože. Ostavljam iza sebe sluz kao puž. Smrdim na kilometar! Očajan sam !

Ja naprotiv baš volim da se pržim, ali samo na moru ili bazenu. Danas sam prvi put ove godine otišao na bazen i crven sam ko paprika iako sam pola kreme za sunčanje stavio na sebe, ali dobro, sad ću da se mučim nekoliko dana pa onda stiže boja. 😀

Back