Offtopic

Meni su sva tri albuma tu negde, na svakom imam pesmu uz koju gorim i pesmu uz koju bih da tugujem uz pice xD
Tea - Daj daj i Crno odelo/Budalo
Micy - Kucketina/Na zemlji bog i Vencanje
Prija - Dam dam dam i Psiho/Ludnica

https://vm.tiktok.com/ZM2fQa4cs/
Džehvi se inspirisala od Noe za koreografiju. Inaćče dodao bih komentar za MW da mi je poražavajuće ponašanje dece u publici. Ema Radujko ima m*da i svaka joj čast za podršku Lgbt zajednice. Slušao sam plesačicu na Tiktoku koja je rekla da su apsolutno svakog izvođača deca u publici gađala ( nevaspitana rulja). Na stranu šta mislim o imidžu Radujko ali za pohvalu je izaći pred ljude i poslati lepu poruku.
Što se tiče izvođača dobro je pa nisam otišao na kraju jer sve može da se vidi putem mreža. Čestitke Breskvici na live izvođenju 👏🏻

Dobre su joj balade bile na proslom albumu, Prijovicki, videcemo sad...

Meni je seksipilnija Prijovicka od Milice. Mislim, i sve ostalo je puno jeftinije i nekako krindz u odnosu na Aleksandru. Mogla je i bolje uloziti 500k eura od SNS-a

Meni Džehva i Noa skroz imaju sličnu energiju, estetika im je malte ne identična, a i liče. Ovo nije prvi put Teodori da je "inspirisana" nekim, ali dobro bar je pokazala da je sposobna za dobar live performance i kad bi imala bolji tim oko sebe mogla bi da bude dobar potencijal za ESC. Što se generalno Music Week-a tiče, jezivo.. Ne mogu da razumem, platiš kartu da odeš na nečiji nastup i tako se ophodiš prema izvođaču, tj. izvođačima u ovom slučaju, a još je gore što su to sve sve klinci i naša budućnost. Nisam nešto fan Eme, ali sinoć je stvarno pokazala muda i svaka joj čast za to. Breskvica polu pozitivno iznenađenje, odličan vokal uživo, ali za brže pesme je kuvana noga nažalost. Još moram da nađem Teyin snimak, video sam samo nešto kratko na instagramu.

Novi album Milice je njen prepoznatljiv zvuk i stil, ne znam sto su ljudi iznenadjeni. Coby joj je opet uradio strava pesme, svaka mu cast. Kada je rec o Tei, samo neka fura zurlu i chalgu, jer joj to najbolje stoji, devojka je rodjena za to. Ubedljivo najbolje pesme su joj obrade i kupljeni aranzmani jer ovde nema tako inspirativnih kompozitora (za sada) koji bi mogli da naprave hit po njenoj meri.

Slušam ovu Madoninu skrnavu pesmu i razmišljam, ženo na šta si splala da ti ljudi samo kažu dobar ti je bit pesme. Eto.

Od septembra "Zadruga" sve po starom , ja rekoh da je ona priča o ukidanju samo farsa. A novi rijaliti kreće i na Hype televiziji, ko voli nek izvoli što bi se reklo🤣

Od Aleksandre Prijović nema dobrih balada kao prošli album.. :(

Dopada mi se baš "Placebo", klasičan grčki ritam, stara škola, ima dobar tekst...

I "Kuća strave" kao uvod u album mi je baš dobro, spot je odličan...

Kaće Dzedza objaviti neki novi album i zašto više nikad? Bože, kao da je bilo jučer, cijelo ljeto 2016. sam proveo igrajući GTA dok se u pozadini na repeat vrtio čitav Autogram.
GTA V?

Back