Marko
Ekspert
Vidi ti malu Mrmarku kako prati CarluJoooj onaj gde je JK bila u Bodrumu, kad je bio onaj požar, Lujo Bodrum je stvarno vrh, ali bez 7000 eur, 10 noći nema šanse..
Vidi ti malu Mrmarku kako prati CarluJoooj onaj gde je JK bila u Bodrumu, kad je bio onaj požar, Lujo Bodrum je stvarno vrh, ali bez 7000 eur, 10 noći nema šanse..
Joooj Bože pa tih dana kad su je evakuisali odatle samo je to u novinana bilo, imam osećaj ništa drugo..Vidi ti malu Mrmarku kako prati Carlu
Eto i kad sklopiš tvoj prvi i drugi deo posta, izvini ali sve dođe na svoje...ima dakle šta i da se naplati...Činjenica je da je kriza globalna, da je inflacija nenormalna, ali da, za Hrvatsku je blago rečeno da je preskupa. Ja sam prošle godine ostao zatečen u Dubrovniku, bio sam u predsezoni, početkom maja na mini izletu iz Trebinja, pošto mi je teča poreklom odatle i imam besplatan smeštaj, i račun za 2 espresa, jedan kapućino, 2 koka kole i mineralnu vodu je izašao nešto više od 23 evra.Da ne spominjem restorane, u tu avanturu nisam mogao da se upustim.
Ali na stranu to, lepši grad u životu nisam posetio, meni je ono bukvalno raj na zemlji.
Najstrašnije u celoj toj priči je što u Egiptu svako kategorizuje hotel kako mu padne na pamet. Taj je recimo bio prodavan kao 5 zvezdica iako sam bio siguran da po tim cena nema šanse. Realno bila je neka slaba trojka.Meni je to ok, ne bih imao problem sa tim, osim što priznajem, plašio bih se za higijenu i kvalitet hrane..![]()
Što ne dođete vikend 19.-21.08. tad je svetsko prvenstvo u atletici u Budimpešti, biće prekrasno..Ja sam mislio ove godine da ne idem nigde, ali kako mi je mama poslala neke ponude, razmisljam da odem na vikend u Budimpestu pocetkom avgusta, jer hteo bih da vidim Madjarsku. A sledece godine ako Bog da, primorje i Turska.
Čitam lagano komentar i čekam samo da li ćeš spomenuti boraniju, i polako se kostrešim, ali ništa od toga..Topla preporuka za Budimpeštu, stvarno je predivna. Možda nekome kontroverzno mišljenje, ali meni je ljepša i od Praga i od Beča, od Bratislave da i ne pričam lol.
Nisam bio u Beogradu još pa ne bih znao usporediti, ali ne znam postoji li toliko dosadan i bezvezan grad koliko je Bratislava. Dvaput sam bio tamo na par sati i ništa me se nije dojmilo, zainteresiralo me. Plus je sve tako stisnuto, raspored grada grozan, prljavo, bože oprosti. (sad čekam da Mrm skoči haaaa haaaaaaaaaaaaaaa)Nisam bio u Bratislavi, ali kažu da je dosadnija od Beograda.![]()
Naravno, ko drugiPa po prljavštini vodi Bg, sigurno..![]()