Ljudiiiiiiii

moji utisci:
Defiitivno Sara Jo pobednica večeri, ali meni je i dalje Konstrakta broj jedan.
Od Sarinog nastupa sam ipak očekiao nešto malo više, čitavu prvu polovinu pesme je stajala u mestu, čak i na najritmičnije delove numere, kasnije sa plesačima neki standardni pokreti, ne kažem da su loši, ali nama je ovde danima obećavano nezapamćeno ludilo tako da verovatno outd blsgo razočaranje. Opet, ne kažem da nije dobro, dobra je Sara ali ja ne vidim da će ona s ovim ostvariti bolji plasman od Hurricane u Torinu. A valjda nam je cilj ove godine taj top ten majku mu.
Stvarno verujem da bi nešto toliko originalno kao Umetnica moglo da nam donese dobar rezultat, a čak i da se to ne dogodi možemo gledati ESC čistog obraza jer će nas mnogi izdvojiti kao originalne.
Drugi utisak večeri nažalost je ispadanje Duleta Svilara, stvarno je zaslužio prolazak umesto barem tri ili četiri pesme koje su prošle.
Kad smo kod toga, da primetim nešto: Čegi prođoše u finale (možda čak i zasluženo, meni se ono dopalo), ali kada se setimo da mi njihov nastup nikada ne bismo ni videli da Goca nije odustala, zaista mi dođe da pitam ko su ti muzički urednici u komisiji koja je birala 36 pesama, i koga li su još sahranili kad Čegi zamalo da izvisi, a na kraju ljudi odoše u finale. Meni je to kontroverzno.