Oni to u smislu kao "zbog tebe, da se malo opustis ovo ono"... Shvatam ja da nemaju losu nameru i opet kazem, oni nisu losi ljudi, nego su odrastali u katastrofalnim uslovima, gde je tata bio strogo vaspitan uz roditelje koji nisu ni osnovnu zavrsili, jos zbog rata nije ni otisao dalje od srednje a hteo je, dok mama kao dete razvedenih roditelja cesto maltretirana od strane oca, pa su mene zbog toga previse zastitili i previse mi ugadjali. I naravno da to ne valja, dok sa druge strane ima i roditelja koje bas briga za svoju decu, ne valja ni to. Nema idealnih roditelja nikako. Moji nisu hteli da odrastam kao oni, pa je zato sve vreme mama dok sam bio klinac radila kucne poslove; ona do moje DVANAESTE godine nije radila nigde, znaci punih 16 godina je bukvalno presedela kuci i to cesto sama bez tate koji je radio na crno u CG (a i tata joj nije dao, plus mama je htela da odrastam uz majku jer ona nije odrastala uz majku pa to i razumem). I zato me je mama prezastitila sto nikako nije dobro.