Pre ću da ti dam piće nešto da popiješ. Pey Pivo!ja reko sad će da se zmija pusti čeljust![]()
Pre ću da ti dam piće nešto da popiješ. Pey Pivo!ja reko sad će da se zmija pusti čeljust![]()
Ne znam što se toliko maltretiraš sa tolikim slušanjem. Drugo da imaš nedoumice kod nekih pesama za ocene pa aj još koji put da ti bude jasnije šta želiš, a ovo slušanje na silu neke stvari nema potrebe.Osecam kao da glasanje traje 20 dana, pf sam preslusao vise puta nego sto zasluzuje da bude preslusano
Ne znam što se toliko maltretiraš sa tolikim slušanjem. Drugo da imaš nedoumice kod nekih pesama za ocene pa aj još koji put da ti bude jasnije šta želiš, a ovo slušanje na silu neke stvari nema potrebe.
Neku pesmu dovoljno je jednom da čujem da znam da ne želim da je pustim opet.![]()
Ako je osećaj dugo traje glasanje znači da je organizacija dobra![]()
Ro97 je stigao u Beograd pa smo se sastali i zajedno poslušali pesme i odlučili smo da vas počastimo našim komentarima!
PRVO POLUFINALE
Napokon neke visoke ocene, hvala obojiciDRUGO POLUFINALE
Ja nisam, iako pratim i komentare i bio sam na slušamo .. od znanja, na osnovu lajka drugih komentara "znam" ko su 2 osobe u suprotnom polufinalu i jedna osoba koja je sa mnom u polufinalu, ali neće glasati za mene 1000% xDMa svi smo sad posle ovih komentara provalili ko su rokeri ovog izdanja xD
Ma ne vjeruj svemu što čitaš. On ko fol vrši doktorsku disertaciju nad svakom pjesmom, a zapravo samo pusti onaj 30 sec Spotify isječak :drug:Ne znam što se toliko maltretiraš sa tolikim slušanjem. Drugo da imaš nedoumice kod nekih pesama za ocene pa aj još koji put da ti bude jasnije šta želiš, a ovo slušanje na silu neke stvari nema potrebe.
Neku pesmu dovoljno je jednom da čujem da znam da ne želim da je pustim opet.![]()
Mala digresija, ovaj smajli pod ovim slovima pod hitno vratite! To je bila esencija mojih izlaganja.:drug:
Projektiras dragaMa ne vjeruj svemu što čitaš. On ko fol vrši doktorsku disertaciju nad svakom pjesmom, a zapravo samo pusti onaj 30 sec Spotify isječak :drug:
Vrlo me interesira hoce se Ro ispricati ako ova tvrdnja ne bude tocna.Ro97 - Baš imam neki osjećaj da je ovo poslala ženska osoba, malo mi je repetativna pjesma, bolja mi je bila ona koju je slao Filji, eto da I njega malo pohvalim usput 4/10