245. FSC - Can't Stop The Feeling!

Osecam kao da glasanje traje 20 dana, pf sam preslusao vise puta nego sto zasluzuje da bude preslusano
Ne znam što se toliko maltretiraš sa tolikim slušanjem. Drugo da imaš nedoumice kod nekih pesama za ocene pa aj još koji put da ti bude jasnije šta želiš, a ovo slušanje na silu neke stvari nema potrebe.
Neku pesmu dovoljno je jednom da čujem da znam da ne želim da je pustim opet. :LOL:

Treba vašar neki ovde ako hoćete da vam vreme brzo prođe. Tako sam ja izmišljao FSC Village xD

Ne znam što se toliko maltretiraš sa tolikim slušanjem. Drugo da imaš nedoumice kod nekih pesama za ocene pa aj još koji put da ti bude jasnije šta želiš, a ovo slušanje na silu neke stvari nema potrebe.
Neku pesmu dovoljno je jednom da čujem da znam da ne želim da je pustim opet. :LOL:

Nisam tako grub prema pesmama, vecina su mi ok (opsto, ne samo na fsc) ali mi treba vise vremena da shvatim koje su mi bolje od ostalih, a koje ostanu nebitne cak i nakon vise slusanja. Plus nema sanse kad prvi put slusas 20 pesama za redom da ti je fokus tu celo vreme. Da, sada vec bi trebalo da mogu da glasam, ali ce mi onda biti dosadno do kraja glasanja.

Ako je osećaj dugo traje glasanje znači da je organizacija dobra (y)

Ne razumem koje veze ima to sa organizacijom.

Ma svi smo sad posle ovih komentara provalili ko su rokeri ovog izdanja xD

Ma svi smo sad posle ovih komentara provalili ko su rokeri ovog izdanja xD
Ja nisam, iako pratim i komentare i bio sam na slušamo .. od znanja, na osnovu lajka drugih komentara "znam" ko su 2 osobe u suprotnom polufinalu i jedna osoba koja je sa mnom u polufinalu, ali neće glasati za mene 1000% xD

Ja skoro pa ništa ne provaljujem ko je ko, ko je šta poslao, baš nemam te senzore. Zato verujem isključivo Filhiju, on ima to šesto čulo. Ja samo volim da provociram isključivo na ovom izdanju. :LOL:

Ma ne vjeruj svemu što čitaš. On ko fol vrši doktorsku disertaciju nad svakom pjesmom, a zapravo samo pusti onaj 30 sec Spotify isječak :drug:

Ro97 - Baš imam neki osjećaj da je ovo poslala ženska osoba, malo mi je repetativna pjesma, bolja mi je bila ona koju je slao Filji, eto da I njega malo pohvalim usput 4/10
Vrlo me interesira hoce se Ro ispricati ako ova tvrdnja ne bude tocna. 🧐

Last edited:
Lajk za Destry-ja 🤗 Ro u poslednje vreme bas nesto ne boli moje predloge 🙄

Back